Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antony, jucătorul celor de la Manchester United acuzat de agresiune fizică repetată a revenit la antrenamente

Antony, jucătorul celor de la Manchester United acuzat de agresiune fizică repetată a revenit la antrenamente
Comentarii

Antony (23 de ani), atacantul brazilian al celor de la Manchester United a fost acuzat de agresiune fizică repetată de o fostă parteneră iar de atunci nu a mai fost inclus în lotul "diavolilor roşii".

Brazilianul Antony a revenit la antrenamentele clublui după ce una dintre femeile care l-ar fi acuzat pe fotbalist de agresiune fizică şi-a retras plângerea.

Cu toate acestea, Antony face în continuare obiectul a două plângeri: cea a lui Ingrid Lana, o bancheră în vârstă de 33 de ani, şi cea a Gabrielei Cavallin, fosta sa iubită, pe care ar fi agresat-o de patru ori.

Atacantul a negat acuzaţiile şi nu a fost arestat sau inculpat.

Atacantul de bandă dreapta a revenit totuşi la antrenamentele echipei sale de club, Manchester United a decis să-l reintegreze în lot pe Antony, pe o perioadă nedeterminată.

Erik Ten Hag, antrenorul "diavolilor roşii" se confruntă în această perioadă cu o criză de soluţii pe poziţiile de atacanţi laterali, Jadon Sancho, jucătorul venit de la Borussia Dortmund pe 85 de milioane de euro a fost exclus din lot după o neînţelegere cu technicianul olandez.

Mason Greenwood, fotbalistul care şi-a agresat partenera a fost împrumutat în La Liga, la Getafe, astfel singurele variante pentru ambele flancuri rămân Marcus Rashford, Facundo Pellistri şi Alejandro Garnacho.

Atacantul de la Manchester United (23 de ani, 16 selecţii) este suspectat de violenţă domestică împotriva fostei sale iubite, Gabriela Cavallin.

Potrivit publicaţiei UOL, jucătorul gelos a lovit-o de mai multe ori în acest an, fiind nevoie chiar de o intervenţie chirurgicală. O anchetă a fost deja deschisă de poliţia din Greater Manchester.

Afla mai multe despre: antonymanchester unitedbrazilia 

viewscnt
Articole similare