Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial din partea conducerii Universităţii Craiova despre demiterea lui Reghecampf: ”Când nu sunt rezultatele dorite la echipă...”

Anunţ oficial din partea conducerii Universităţii Craiova despre demiterea lui Reghecampf: ”Când nu sunt rezultatele dorite la echipă...”
Comentarii

Universitatea Craiova nu trece prin cea mai bună perioadă şi s-a zvonit că urmează ca Laurenţiu Reghecampf să fie demis de club.

Venirea lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova era considerată ca fiind o lovitură importantă dată de Mihai Rotaru.

Însă fostul campion al României nu a reuşit să transforme formaţia la o candidată la titlu, ba chiar a adus echipa în punctul în care nu are garanţii că prinde play-off-ul.

Deşi vina nu poate fi atribuită doar antrenorului sau jucătorilor sau oricui, de cele mai multe dăţi tehnicianul este cel care plăteşte pentru rezultatele slabe şi s-a zvonit că Reghecampf ar putea fi demis.

Numele lui Mirel Rădoi a fost vehiculat ca fiind o opţiune pentru înlocuirea antrenorului Universităţii, însă conducerea Craiovei a dezvăluit că nu există niciun plan ca Reghecampf să fie dat afară.

Sorin Cârţu a afirmat că a citit zvonurile din presă, însă că nu ar fi auzit de vreo astfel de decizie din partea patronului Mihai Rotaru.

Deşi preşedintele a recunoscut că rezultatele nu sunt chiar cele dorite, acesta a afirmat că Reghecampf va continua pe banca oltenilor.

Anunţ oficial din partea conducerii Universităţii Craiova despre demiterea lui Reghecampf

”(n.r. despre demiterea lui Reghecampf) În general când nu sunt rezultatele pe care lumea le doreşte la acestă echipă, eu ştiu... şi presa preconiza că ar fi trebuit să se întâmple.

Sigur că pe urmă se iscă şi asemenea zvonuri, dar aşa... din câte discuţii pe care le-am avut cu Rotaru nu am sesizat niciodată o chestie din asta şi nu se doreşte acest lucru.

Adică trebuie să dea totuşi credit antrenorului şi opinia dânsului şi ţi-am spus ideea asta e şi în club. Merge în continuare, nu s-a gândit nimeni la ceea ce se spune pe aici”, a declarat Sorin Cârţu.

Laurenţiu Reghecampf l-a înlocuit pe Marinos Ouzounidis la finalul lui iulie şi a condus echipa în 23 de partide până acum.

Sub conducerea sa, Universitatea Craiova a însumat 11 victorii, şase remize şi şapte înfrângeri, calificându-se în semifinalele Cupei României.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare