Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican nu a fost prima opţiune a lui Mureşan! Cum ce tehnicieni a mai negociat oficialul ”câinilor”: ”Dinamo e o echipă tristă”

Flavius Stoican nu a fost prima opţiune a lui Mureşan! Cum ce tehnicieni a mai negociat oficialul ”câinilor”: ”Dinamo e o echipă tristă”

Dinamo București

Comentarii

Flavius Stoican l-a înlocuit pe Rednic pe banca lui DInamo, însă nu el a fost prima opţiune a ”câinilor”.

Mircea Rednic şi-a încheiat al cincilea mandat la Dinamo după doar 11 partide, în care a reuşit să însumeze o sigură victorie şi şapte înfrângeri.

În locul său a fost instalat Flavius Stoican, care la rândul său nu este la primul mandat în Ştefan cel Mare, ci la al treilea.

Însă fostul antrenor de la FC U Craiova 1948 nu a fost prima opţiune a ”câinilor”. Iuliu Mureşan a încercat să aducă mai mulţi antrenori cu renume, dar s-a lovit doar de refuzuri.

Pe lista sa s-au mai aflat, printre alţii, Cristiano Bergodi, Ilie Poenaru şi Leo Grozavu, în timp ce Adi Mutu nu a fost printre candidaţii consideraţi, din pricina lipsei sale de experienţă în lupta cu retrogradarea.

Flavius Stoican nu a fost prima opţiune a lui Dinamo

Au fost şi alţi antrenori. Unii ne-au refuzat, Bergodi, Poenaru şi alţii. Cu Grozavu s-a vorbit la un moment dat şi nu a vrut să vină. Nu a fost o propunere Adrian Mutu.

Dinamo e o echipă tristă, nu vezi veselie, nu vezi glume, nu e o atmosferă de fotbal. Toţi închişi, nu fac o glumă. Cum se termină antrenamentul pleacă acasă.

Nu toţi jucătorii sunt atât de deschişi şi îşi permit să vorbească asemenea lucruri cu noi. Dar cel puţin 4, 5, 6 dintre cei care sunt cu mai multă experienţă şi cu caracterul mai puternic şi-au permis să spună nişte lucruri.

Dar eu nu am ţinut cont de părerea lor. Eu am ţinut cont de experienţa mea. A trebuit să fac ceva. Desigur, dacă e cazul, următorul pas este să plec eu.

Sau dacă mi se cere nici nu mai vin înapoi din Cluj. Nu e nicio problemă. Trebuia să fac ceva. Nu puteam să plec de la Dinamo într-un moment greu şi să nu las ceva făcut”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: iuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare