Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apariţie surprinzătoare printre spectatorii tribunei, la Farul - CFR Cluj! Certat de Gică Popescu, şi-a găsit un loc neaşteptat pe stadion | VIDEO

Apariţie surprinzătoare printre spectatorii tribunei, la Farul - CFR Cluj! Certat de Gică Popescu, şi-a găsit un loc neaşteptat pe stadion | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa - CFR Cluj a fost meciul care le-a adus faţă în faţă pe primele două clasate din play-off-ul Superligii, iar interesul a fost pe măsură. Pe arena din Ovidiu a fost prezent şi selecţionerul Edward Iordănescu, mustrat de Gică Popescu în urmă cu o lună. Însă, antrenorul şi-a făcut apariţia într-un loc neaşteptat pe stadion.

Peste cine au dat spectatorii de la tribuna I la Farul Constanţa - CFR Cluj! Surpriza de care au avut parte

Meciul i-a adus la stadion pe oficialii celor două cluburi, dar a atras şi câteva mii de fani, care au umplut arena din Ovidiu. De asemenea, alte personalităţi din fotbal au venit la meciul cu implicaţii la titlul Superligii. 

Loc şi-a găsit şi selecţionerul Edi Iordănescu, cel care în aceste luni strânge informaţii pentru următoarele meciuri ale naţionalei, din vară, atunci când tricolorii înfruntă Kosovo şi Elveţia. 

Însă, antrenorul a fost surprins într-un loc neaşteptat. Spre deosebire de alte personalităţi care găsesc loc şi stau, de obicei, în lojele arenelor, Edi Iordănescu a ales să privească meciul de la tribuna I. 

El a fost surprins cu zâmbetul pe buze, înainte de pauză, dar cu misiunea de a strânge informaţii în privinţa fotbaliştilor care ar putea veni sub tricolor în preliminariile EURO 2024. 

Gică Popescu îl certa pe Edi Iordănescu, pentru că nu vine la meciurile Farului Constanţa

Înainte de meciurile naţionalei României cu Andorra şi Belarus, preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, anunţa public o nemulţumire în privinţa selecţionerului. 

Fostul tricolor l-a mustrat, din cauza faptului că a ocolit meciurile de acasă ale echipei de la malul mării. 

"Mă întrebam şi încercam să-mi aduc aminte dacă l-am avut pe selecţioner la un meci al Farului. La niciunul, exceptând meciul de pe Arena Naţională, dar mă gândesc că atunci n-a venit să ne vădă pe noi. A venit să vadă FCSB. Cred că am fi meritat o prezenţă a selecţionerului la Farul, fiind echipa care a stat 80% din acest sezon pe primul loc, cel puţin de aparenţe.

Să fi venit să se uite, pentru că eram echipa de pe primul loc, echipa care în mod normal... Clubul care dă foarte, foarte mulţi jucători la juniori, la naţională (n.r. - prima reprezentativă) mai puţin, dar măcar de aparenţe să fi venit la un meci al echipei noastre. 

Vin secunzii, dar când e echipa de pe primul loc faci un efort, te urci în maşină, două ore până la Constanţa. Vezi un meci şi pleci acasă. Eu m-aş fi aşteptat să-l văd cel puţin la un meci", declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport, în martie. 

Afla mai multe despre: edi iordanescufarul constantacfr clujgica popescugica hagi 

viewscnt
Articole similare