Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au prima şansă la câştigarea campionatului. Au fost mereu acolo sus”. FCSB, echipa căreia i-a venit rândul să ia titlul în Superligă?

”Au prima şansă la câştigarea campionatului. Au fost mereu acolo sus”. FCSB, echipa căreia i-a venit rândul să ia titlul în Superligă?

Superliga

Comentarii

FCSB este văzută drept mare favorită să câştige titlul în acest sezon. Vicecampioana României ar avea cele mai mari şanse să se încununeze, în sfârşit, campioană naţională.

FCSB şi-a mai pierdut din strălucire în campionat, după un start ideal. În ultimele trei meciuri, a reuşit o singură victorie.

Iar partida din cea mai recentă etapă, a remizat cu U Cluj, scor 2-2, pe Arena Naţională. La finalul ei, atât Gigi Becali, cât şi Mihai Stoica au criticat arbitrajul.

FCSB, pregătită să ia, în sfârşit, titlul în campionatul României?

Totuşi, FCSB are încă prima şansă de a lua titlul în acest an, susţine Marian Aliuţă. Fostul mijlocaş consideră că formaţia bucureşteană are tot ce îi trebuie pentru a câştiga campionatul aşteptat încă din 2015.

”FCSB arată foarte bine în momentul de faţă, sunt pe un drum bun, echipa e închegată, câştigă, joacă şi au prima şansă la câştigatarea campionatului. Deşi şi CFR-ul sunt aproape de ei şi Rapidul care uşor-uşor încep şi ei să lege victorii. 

FCSB-ul a avut în ultimii patru-cinci ani lot foarte bun şi au fost mereu acolo sus, s-au bătut la campionat. Nu putem spune că nu. Dar anul asta sunt mai mobilizaţi, joacă dezinvolt, au şi jucători care fac diferenţa şi chiar se vede”, a declarat Aliuţă, la Victory Cup.

Următorul meci pentru FCSB este cu FC Botoşani, în deplasare, sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 21:30, în etapa a 12-a Superligii.

Afla mai multe despre: fcsbmarian aliutasuperliga 

viewscnt
Articole similare