Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul dat de jucătorul intrat ”într-un conflict cu Gigi Becali”: ”Steaua nu este cea din liga a doua. Nu a retrogradat niciodată. Adevărata continuatoare este echipa din prima ligă”

Verdictul dat de jucătorul intrat ”într-un conflict cu Gigi Becali”: ”Steaua nu este cea din liga a doua. Nu a retrogradat niciodată. Adevărata continuatoare este echipa din prima ligă”

Steaua

Comentarii

Un jucător care a intrat ”într-un conflict cu Gigi Becali” în momentul în care a plecat de la echipa bucureşteană şi-a exprimat părerea cu privire la care ar fi adevărata continuatoare a clubului Steaua Bucureşti, în disputa juridică dintre FCSB şi CSA.

Reacţia pe care a avut-o Alex Chipciu la adresa celor de la CSA Steaua a declanşat o întreagă isterie în fotbalul românesc.

Astfel, de partea fotbalistului de 34 de ani s-au poziţionat şi alţi jucători care au fost la echipa lui Gigi Becali. După Florin Gardoş, a venit şi rândul lui Marian Aliuţă.

Intrat ”într-un conflict cu Gigi Becali”, a dat verdictul: ”Steaua nu este cea din liga a doua”

Fostul mijlocaş a avut şi el un discurs tranşant la adresa formaţiei din Liga 2, pe care îl acuză că nu aceasta ar fi adevărata continuatoare a Stelei, ci echipa din prima ligă, cea deţinută de Gigi Becali.

”Eu am spus înaintea lui Chipciu, şi am fost înjurat. Eu aş putea să spun, pentru că am plecat de la Steaua într-un conflict cu Gigi Becali şi aş fi putut să contest că nu e Steaua. Să fim corecţi.

Gigi a luat echipa într-un moment foarte greu, a băgat nişte bani şi a continuat palmaresul Stelei. Steaua a dus-o mai departe. Eu am jucat cu emblema Stelei pe piept şi consider că Steaua este la el.

Steaua nu este cea din liga a doua, care a fost formată de câţiva ani. E o jignire pentru toţi fanii Stelei să spunem că Steaua este în liga a doua, într-un eşalon foarte slab, cu jucătorii pe care nu-i cunosc. Nu vreau să par arogant, dar nu-i cunosc.

Eu mă regăsesc la echipa unde este Gigi Becali azi, pentru că Steaua nu a retrogradat niciodată şi Becali merită să deţină palmaresul, deşi unii nu vor. 

Steaua este în Liga 1, nu a retrogradat niciodată, nu există Steaua în Liga 2. Nu cunosc niciun jucător de acolo. Nimeni de acolo nu se identifică cu Steaua care era în Liga 1″, a declarat Aliuţă, la Victory Cup.

Ajuns la 45 de ani, Marian Aliuţă a bifat şi cinci prezenţe la echipa naţională a României.

Afla mai multe despre: fcsbcsa steauagigi becalimarian aliuta 

viewscnt
Articole similare