Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Azi cu Nea Gică la Voluntari, mâine cu titlul de campion la Leverkusen. Interviu EXCLUSIV cu vloggerul globetrotter care a ajuns şi-n fotbalul românesc

Azi cu Nea Gică la Voluntari, mâine cu titlul de campion la Leverkusen. Interviu EXCLUSIV cu vloggerul globetrotter care a ajuns şi-n fotbalul românescgalerie foto

Special

Comentarii

Thogden, tânărul vlogger din Marea Britanie, cunoscut pentru videoclipurile de pe cele mai mari stadioane de fotbal ale lumii a ajuns şi în Superliga!

Motivul? A aruncat cu o săgeată de darts spre o hartă a lumii şi a nimerit nord-estul Capitalei. Urmărit de peste 1.700.000 de abonaţi pe Youtube şi 679.000 pe Instagram, Thogden este unul dintre cei mai mari creatori de conţinut de sport din Marea Britanie, alături de tatăl său, Thogdad.

Când nu se află pe marile stadioane, alături de nume de legendă precum Lionel Messi, Didier Drogba şi Sadio Mane, e prezent la meciuri din ligile din a treia lume fotbalistică, inclusiv la Voluntari!

L-a cunoscut pe Nea' Gică, şeful galeriei celor de la FC Voluntari, despre care şi-a creat o impresie foarte bună. Britanicul este impresionat de spiritul suflării ilfovene şi speră că Voluntari se va salva de la retrogradare din prima ligă.

Dezamăgit de rezultatul final al partidei, după golul egalizator înscris de Joao Lameira, Theo Ogden, cunoscut sub numele din mediul virtual, Thogden, l-a remarcat pe Andrei Dumiter drept principala armă a celor de la FC Voluntari, după golul său înscris în prima repriză a partidei.

De la Voluntari... la Leverkusen, în doar 24 de ore!

"Este singurul meci în această zi de sâmbătă, în Bucureşti, vremea este minunată. N-am mai fost niciodată în România, dar să ajung pe un asemenea stadion şi să susţin o asemenea echipă, la un meci atât de ieşit din comun, este o adevărată plăcere pentru mine!

Motivul pentru care am ajuns aici este pentru că am aruncat cu o săgeată de darts spre o hartă a lumii şi ne-am propus că vom merge la un meci de fotbal pe un stadion apropiat de locaţia pe care am nimerit-o. Săgeata a aterizat în nord-estul Bucureştiului, iar acum ne aflăm în Voluntari, ne bucurăm de meci, alături de suporteri.

Este un sentiment special, este o experienţă pe care nu o voi uita niciodată, eu şi toţi oamenii de aici. Am interacţionat şi cu şeful galeriei, îl cunoşti? Nea' Gică, da, îl iubim pe Nea' Gică, îl iubesc, suntem prieteni, m-a primit cu braţele deschise", a spus Thogden, întrebat despre atmosfera partidei, chiar în timpul meciului!

Constrâns de timp, Thogden s-a îndreptat imediat către Leverkusen, acolo unde echipa locală, Bayer Leverkusen, avea să scrie istorie în meciul de duminică, victoria clară în faţa celor de la Werder Bremen, cu scorul de 5-0.

Bayern Leverkusen a scris istorie şi a devenit în premieră campioană în Bundesliga, cu ajutorul lui Xabi Alonso.  Tânărul influencer a petrecut alături de suporterii germani pe BayArena şi s-a întâlnit la nivelul gazonului cu superstarurile antrenorului basc, Xabi Alonso.

Nathan Tella, Granit Xhaka şi Florian Wirtz au fost surprinşi sărbătorind performanţa istorică, la nivelul gazonului, prin camera telefonului vloggerului englez.

GALERIE FOTO | Thogden, între Voluntari, Leverkusen şi... Lionel Messi!

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nea gicafc voluntaribayer leverkusenspecialinterviu 

viewscnt
Articole similare