Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a ajuns pe locul 8 în La Liga! Ronald Koeman explică: ”Nu am fost inferiori Realului. Mergem înainte!”

Barcelona a ajuns pe locul 8 în La Liga! Ronald Koeman explică: ”Nu am fost inferiori Realului. Mergem înainte!”

FC Barcelona

Comentarii

Real Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), rivala FC Barcelona, în etapa a X-a a campionatului spaniol LaLiga.

Ronald Koeman a explicat la finalul jocului că într-un El Clasico, echipa care pierde meciul, pierde mai mult decât cele trei puncte puse în joc. Totuşi, antrenorul olandez a găsit şi lucruri pozitive la finalul partidei cu Real Madrid:

”Ne-am descurcat bine în prima repriză, am controlat meciul. Cred că am avut o şansă mare de a prelua conducerea, dar s-a întâmplat opusul. Cred că nu am reuşit să fim periculoşi în partea secundă. Sunt dezamăgit de rezultat, dar nu şi de felul în care am jucat ca şi echipă. Să pierzi pe teren propriu cu Real Madrid...e greu să scoţi lucruri pozitive din asta. Mă bucură atitudinea publicului şi a echipei mele. În prima repriză am jucat bine, a fost un meci echilibrat. Într-un Clasico pierzi ceva mai mult decât trei puncte. Nu putem să cedăm, urmează un alt meci miercuri, iar campionatul este foarte lung.” a mărturisit Koeman, la finalul partidei.

Olandezul a comentat atât prestaţia, cât şi starea de sănătate a lui Ansu Fati, care a avut probleme medicale uşoare după acest meci: ”Ansu Fati a muncit mult, pentru a ajuta echipa. Şi-a creat puţine ocazii în prima repriză şi a fost greu să-şi creeze mai multe, pentru că ei s-au apărat bine.” a încheiat olandezul.

”În meciul de astăzi am demonstrat că nu le suntem inferiori celor de la Real Madrid. Uşor, uşor ne îmbunătăţim jocul şi suntem din ce în ce mai aproape de a câştiga şi un meci mare. Nu am avut foarte multe şanse de a egala şi a fost cu atât mai greu, pentru că trebuie să ataci, trebuie să-ţi asumi riscuri, dar ştim cu toţii forţa Madridului pe contraatac şi de-asta a fost greu. Echipa a făcut o treabă bună. Nu am obţinut rezultatul pe care ni l-am fi dorit, dar trebuie să mergem înainte.” a mai adăugat tehnicianul Barcelonei, după El Clasico.

Real este pe primul loc, cu 20 de puncte, la egalitate cu FC Sevilla şi Real Socedad, de pe locurile 2-3. Toate aceste echipe au jucat câte nouă meciuri. FC Barcelona este pe locul 8, cu 15 puncte, acumulate tot din nouă partide.

Afla mai multe despre: ronald koeman 

viewscnt
Articole similare