Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern sparge banca! 150 de milioane de euro pentru două staruri de la Barca. BOMBAZO!

Bayern sparge banca! 150 de milioane de euro pentru două staruri de la Barca. BOMBAZO!

FC Barcelona

Comentarii

Bayern o poate deposeda pe Barcelona de două staruri din echipa lui Xavi (41 de ani), antrenorul de pe Camp Nou. Bavarezii îi vor pe Marc-Andre ter Stegen (29 de ani) şi Pedri (18 ani), doi dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Barcelonei şi "pilonii" pe care s-a dorit reconstrucţia echipei.

Bayern sparge banca! 150 de milioane de euro pentru două staruri de la Barcelona

Barcelona va porni cu adevărat reconstrucţia în perioada de transferuri din vara lui 2022, când e pregătită să-şi vândă din staruri. Xavi l-a trecut pe lista neagră pe Marc-Andre ter Stegen, portarul care a fost unul dintre cei mai buni jucători ai catalanilor în ultimele sezoane, iar Bayern nu stă cu mâinile în sân.

Bavarezii l-au mai dorit pe Ter Stegen în vara lui 2020, când era pe finalul contractului cu Barcelona. Şefii de pe Camp Nou vor acum 70 de milioane de euro pentru a fi de acord să-l lase pe Ter Stegen să plece, germanul având contract acum până în vara lui 2025. El Naciola scrie că Bayern a trimis deja o ofertă lui Ter Stegen, pe care-l vrea în locul veteranului Neuer.

Ter Stegen nu e singurul fotbalist de la Barcelona de pe lista lui Bayern. Campioana Germaniei, care a eliminat-o pe Barca din UCL după ce a umilit-o la Munchen (0-3, în ultima etapă din grupe), îl vrea şi pe Pedri, după cum a anunţat presa spaniolă recent. Bayern e gata să-l facă pe Pedri cel mai scump transfer din istoria clubului. Bavarezii vor să plătească 80 de milioane de euro pentru Pedri.

Mai mult, Pedri ar urma să aibă un salariu de patru ori mai mare decât încasează acum la FC Barcelona. Vestea proastă pentru Bayern e că Pedri abia şi-a prelungit contractul cu Barcelona până în 2026 şi are o clauză de reziliere de un miliard de euro. Pedri are un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon, astfel că dacă ar accepta oferta nemţilor ar urma să fie remunerat cu 10 milioane de euro anual.

Sezonul trecut, Pedri a jucat un număr record de meciuri, 73, la echipa de club şi cu echipa naţională, cu care a jucat la EURO 2020 şi la Olimpiada de la Tokyo. În actuala stagiune, fotbalistul spaniol a jucat doar 310 minute în patru meciuri, având probleme cu accidentările.

Afla mai multe despre: bayernbarcelonaoferteter stegenpedri 

viewscnt
Articole similare