Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali îşi terorizează jucătorii. Dezvăluiri incredibile despre infernul prin care trec fotbaliştii de la FCSB. Decizie disperată luată de două staruri

Becali îşi terorizează jucătorii. Dezvăluiri incredibile despre infernul prin care trec fotbaliştii de la FCSB. Decizie disperată luată de două staruri

FCSB

Comentarii

FCSB n-a avut parte de cel mai fericit start de sezon, iar acest lucru s-a văzut şi în rezultate. După primele şapte etape din Liga I, echipa lui Becali era pe ultimul loc în clasament, iar din Europa League a fost eliminată în play-off-ul competiţiei.

Rezultatele echipei au fost extrem de slabe în startul acestui sezon, iar FCSB se află acum la al treilea antrenor. Bogdan Argeş Vintilă a venit după Bogdan Andone şi după Vergil Andronache, iar de suferit au avut şi jucătorii.

Cel mai mult au avut de suferit Florinel Coman şi Dragoş Nedelcu. Terorizaţi de criticile patronului, cei doi au apelat la ajutorul unui psiholog, în primăvara acestui an. Coman a avut chiar evoluţii apreciate la Campionatul European de tineret din vară, apoi, după o perioadă ceva mai dificilă la FCSB, mijlocaşul şi-a revenit, iar acum este la capacitate maximă din toate punctele de vedere.

Becali şi-a terorizat jucătorii. Starurile de la FCSB au mers la psiholog

"Coman a venit în mai anul trecut. Ştiţi de ce a venit atunci? Sa vedeti ce se intamplase cu el in precedentele 2-3 luni la acea vreme. A fost finalul de play-off in care patronul l-a scos din echipa si in 6 etape la rand a prins cateva minute intr-o singura partida. Cand a ajuns la noi, mental, si nu numai, era zero.

De fapt, nu zero, era mult sub nivelul marii. Nedelcu la fel! El a venit chiar inaintea lui Coman si din aceleasi motive. Amandoi isi pierdusera increderea in ei", a declarat Octavian Grozea pentru gsp.ro.

Psihologul a explicat şi cum decurge o şedinţă de mental coaching alături de Florinel Coman şi de Dragoş Nedelcu: "Discutii. De exemplu, vine Coman si imi spune asa: <<Ma framanta chestia asta>>. OK, discutam pe tema respectiva. Dar se intampla, mai des in ultima vreme, sa vina si sa-mi spuna: <<Nu am nicio problema>>. Si atunci ne ocupam de altceva, de cum trebuie sa reactioneze, sa se comporte in anumite situatii extreme".

Florinel Coman a mers la clinica respectivă la recomandarea lui Răzvan Marin, are a urmat şedinţe de mental coaching în perioada în care evolua la Standard Liege. Acum, mijlocaşul celor de la FCSB plăteşte 300 de euro pe oră pentru a discuta cu un specialist.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare