Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali tace şi face. Transfer de ULTIMĂ ORĂ la FCSB. Patronul roş-albaştrilor i-a surprins din nou pe toţi şi a bătut palma cu atacantul

Becali tace şi face. Transfer de ULTIMĂ ORĂ la FCSB. Patronul roş-albaştrilor i-a surprins din nou pe toţi şi a bătut palma cu atacantulgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a obţinut o victorie extrem de importantă pentru moralul echipei în derby-ul cu Dinamo. Roş-albaştrii au lăsat impresia că au trecut peste perioada dificilă în care mai mulţi jucători din lot au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus şi au câştigat meciul cu rivalii din Ştefan cel Mare, scor 3-2.

La capătul unei partide extrem de spectaculoase, FCSB s-a impus cu 3-2 în faţa rivalilor de la Dinamo. Proaspăt revenit în echipă, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus şi ţinut departe de echipă, Sergiu Buş a fost din nou înlocuit la pauza partidei de pe Arena Naţională cu Alexandru Buziuc.

În plus, imediat după meciul cu rivalii de la Dinamo, Gigi Becali a mai bifat un transfer pentru compartimentul ofensiv. În vârstă de doar 18 ani, Cristian Dumitru poate evolua pe posturile de extremă dreapta şi atacant, iar în startul acestui sezon a evoluat constant pentru Academica Clinceni, echipă la care a fost împrumutat şi în stagiunea anterioară.

Becali tace şi face. Transfer de ultimă oră la FCSB

Acum, Gigi Becali l-a adus de urgenţă de la clubul ilfovean, după apariţia unor neînţelegeri cu oficialii Academicii Clinceni. Conform sport.ro, Cristian Dumitru impusă, în contractul de împrumut, o clauză conform căreia trebuia să joace titular în fiecare meci al echipei pregătite de Ilie Poenaru. Nemulţumiţi de clauza lui Gigi Becali, oficialii clubului ilfovean au cerut scoaterea acesteia din contract, însă Gigi Becali n-a fost de acord.

Astfel, Cristian Dumitru a fost luat la FCSB pentru a evolua în special la echipa secundă a clubului roş-albastru. Puştiul de 18 ani l-a impresionat pe GIgi Becali, în vara acestui an, în meciurile din semifinalele Cupei României cu Dinamo, când a reuşit să şi marcheze un gol, după ce s-a distrat cu fundaşii "câinilor".

Cristian Dumitru are doar zece meciuri jucate pentru FCSB, însă are deja trei goluri şi două pase decisive reuşite pentru roş-albaştri, toate reuşite în preliminariile Europa League, într-un meci cu Milsami Orhei, şi în Cupa României, unde a marcat împotriva lui Dinamo şi a Dunării Călăraşi.

  • 250 de mii de euro este cota lui Cristian Dumitru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauagigi becali 

viewscnt
Articole similare