Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Keşeru semnează contractul la 33 de ani! Unde va juca: "El şi clubul s-au înţeles în mare parte"

BOMBĂ! Keşeru semnează contractul la 33 de ani! Unde va juca: "El şi clubul s-au înţeles în mare parte"

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru are şanse mari să semneze un nou contract cu Ludogoreţ, la 33 de ani. Vestea a fost furnizată de colegul său Cosmin Moţi, care a dezvăluit că atacantul a negociat cu campioana Bulgariei.

Claudiu Keşeru este unul dintre cei mai apreciaţi străini din Bulgaria, dar şi de la Ludogoreţ. Atacantul a sosit în 2015 de la Al Gharafa şi a fost printre golgheterii bulgarilor în fiecare sezon. De asemenea, internaţionalul român a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului.  

Cum contractul îi expira în vara anului 2020, conducerea a început negocierile cu internaţionalul român pentru prelungirea actualei înţelegeri. Conform declaraţiilor oferite de Cosmin Moţi, cele două părţi ar fi ajuns la o înţelegere. 

De asemenea, Moţi aşteaptă şi alţi români la Ludogoreţ: "Din ce am înţeles de la Claudiu şi de la club, ei în mare parte s-au înţeles pentru prelungirea contractului. Probabil mai sunt unele mici detalii de pus la punct. Eu m-aş bucura să rămână în continuare aici şi sper să mai vină români", a decarat fundaşul lui Ludogoreţ pentru Telekom Sport. 

Claudiu Keşeru a cucerit trei titluri în Bulgaria şi o Supercupă a Bulgariei. De asemenea, a fost golgheterul campionatului în 2017 şi 2018.  

113 goluri, în 192 de meciuri sunt cifrele atacantului la Ludogoreţ.

  • 2.4 milioane de euro e cota lui Claudiu Keşeru, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: claudiu keseruludogoret 

viewscnt
Articole similare