Experiențe împreună.
You are here:

BOMBĂ la CFR! Fotbalistul care a scris istorie PLEACĂ. Jucătorii, uimiţi când au aflat: “Era omul lui Petrescu, nu se mai poate face nimic”

BOMBĂ la CFR! Fotbalistul care a scris istorie PLEACĂ. Jucătorii, uimiţi când au aflat: “Era omul lui Petrescu, nu se mai poate face nimic”

Liga 1

Comentarii

Lovitura dată de CFR Cluj cu aducerea lui Cristian Bălgrădean de la FCSB provoacă schimbări în ambele echipe. Dacă Gigi Becali a recunoscut că va încerca să-l transfere pe Florin Niţă, campioana României va avea un nou număr unu în poartă. E vorba despre "Pufi", care se va alătura echipei din vară. Ultimele informaţii din interiorul lui CFR Cluj lămuresc mutările din echipa lui Dan Petrescu.

Cele mai importante echipe din fotbalul românesc au început mutările din lot cu mult mai devreme faţă de perioada de transferuri din vară. Totuşi, din echipa lui CFR Cluj va pleca un fotbalist esenţial, care a dat siguranţă echipei în ultimele sezoane, în care formaţia din Gruia a cucerit două titluri, în 2018 şi 2019. 

Fotbaliştii lui CFR Cluj cunosc situaţia lui Giedrius Arlauskis. Portarul pleacă în Arabia Saudită

La începutul unui sezon foarte bun, în care se află pe primul loc în Liga 1 şi a ajuns până în 16-imile Europa League, Dan Petrescu a întărit lotul pentru a-şi atinge obiectivele. Totuşi, Dan Petrescu se pare că nu se poate împotrivi plecării lui Giedrius Arlauskis în vară. În urmă cu câteva zile, Alriyadiah, cea mai importantă publicaţie sportivă din Arabia Saudită, scria că Al Shabab l-a anunţat deja pe titularul Farouk Ben Mustapha că nu i se va mai prelungi contractul la finalul actualului sezon.

Sursa citată a susţinut că Al Shabab s-a hotărât şi asupra înlocuitorului portarului. Conducerea a demarat negocierile pentru Giedrius Arlauskis. 

Se pare că fotbaliştii campioanei României cunosc situaţia lui Giedrius Arlauskis, iar unul dintre jucătorii care ar putea profita de plecarea lituanianului este polonezul Grzegorz Sandomierski. Portarul de 30 de ani a sosit în Gruia la începutul acestui sezon, după ce a evoluat aproape doi ani pentru echipa din ţara natală Jagiellonia Bialystok. 

Într-un interviu acordat jurnaliştilor din ţara natală, polonezul Grzegorz Sandomierski a dezvăluit ultima mutare din echipa lui CFR Cluj: "Arla se află la echipă de ceva timp. S-a bucurat de succes cu Steaua, fosta sa echipă, şi e într-o formă bună acum. Este omul lui Dan Petrescu, alături de care a fost şi la alte cluburi. În acest moment, ierarhia nu poate fi distrusă. Totuşi, nu mă aşteptam la altceva în momentul în care am semnat. Am ştiut pentru ce statut semnez şi am sperat să-mi întăresc poziţia în lunile care au urmat.

Din câte cunosc, contractul lui Giedrius Arlauskis se termină şi probabil că nu va mai fi reînnoit. Clubul deja a semnat un contract cu un alt portar (n.r. – Cristian Bălgrădean), care va veni de la 1 iulie, iar în acel moment competiţia va reîncepe pentru postul de titular. Pregătirea din vară poate decide cine va fi portarul numărul unui. Văd că am şanse aici”, a declarat Grzegorz Sandomierski pentru sport.tvp.pl.

Competiţie în doi după plecarea lui Giedrius Arlauskis. Cristian Bălgrădean e în avantaj

Portarul care va veni de la FCSB probabil că va apăra în echipa pe care o va pregăti Dan Petrescu, în condiţiile în care are mai multă experienţă în Liga 1. Din vară, "Bursucul" se va putea baza pe Cristian Bălgrădean, Grzegorz Sandomierski şi Ionuţ Rus. 

De-a lungul carierei, Giedrius Arlauskis a jucat la: Dziugas, Siauliai, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanyol şi CFR Cluj.

viewscnt
Articole similare