Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boris Becker continuă să antreneze şi în 2024! Sportivul de 20 de ani pe care vrea să-l facă mare în circuit

Boris Becker continuă să antreneze şi în 2024! Sportivul de 20 de ani pe care vrea să-l facă mare în circuit

Tenis

Comentarii

Boris Becker, legendă a tenisului german, îl va antrena pe talentatul jucător danez Holger Rune şi în 2024. Becker însuşi a confirmat această decizie, duminică, pe X, fostul Twitter.

Boris Becker îl va antrena pe danezul Holger Rune şi în 2024

"Construim o echipă în jurul lui Holger pentru a obţine tot ce este mai bun din el, atât pe teren, cât şi în afara lui", a scris Becker. 

Triplul câştigător al turneului de la Wimbledon şi-a sărbătorit revenirea în tenis în luna octombrie, ca antrenor al danezului în vârstă de 20 de ani, aflat pe locul 8 ATP. După o săptămână de antrenament împreună la Monte Carlo, cei doi au convenit să lucreze împreună până la sfârşitul anului. 

"Îl consider un diamant brut care trebuie şlefuit", a spus Becker despre protejatul său în cadrul podcastului Eurosport "Das Gelbe vom Ball". Sub aripa lui Becker, Rune a reuşit să se califice la Turneul Campionilor după o uşoară scădere de formă. La turneul care i-a reunit la Torino pe cei mai buni opt jucători de tenis ai anului, Rune a fost eliminat în runda inaugurală. El a trebuit să se ia o decizie cu privire la viitorul lor parteneriat, iar duminică decizia a fost anunţată. 

 

Afla mai multe despre: boris beckerholger rune 

viewscnt
Articole similare