Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Anunţ BOMBĂ făcut de Zinedine Zidane. Se face transferul campionului mondial: ”Îmi place foarte mult. Să vină!”

BREAKING | Anunţ BOMBĂ făcut de Zinedine Zidane. Se face transferul campionului mondial: ”Îmi place foarte mult. Să vină!”

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane a vorbit în conferinţa de presă din pre-ziua meciului cu Huesca despre posibilele transferuri de la Real Madrid.

Tehnicianul francez l-a lăudat pe Kylian Mbappe, dar altul pare să fie obiectivul central al lui Zizou.

Conaţionalul său Paul Pogba pare cel mai interesant subiect pentru noul tehnician blanco. Atipic pentru el, Zidane a acceptat să ofere câteva declaraţii despre starul lui Manchester United, pe care l-a invitat practic la Real Madrid: ”Îmi place foarte mult Pogba, nu e nimic nou. Îl cunosc personal. Este un jucător diferit, aduce foarte mult jocului şi sunt prea puţini jucători care îţi oferă în teren ceea ce oferă el” a explicat din start Zinedine Zidane.

Antrenorul Realului a continuat apoi să-i facă ”ochi dulci” internaţionalului francez, campion mondial cu naţionala ţării sale: ”Este un mijlocaş care ştie să se apere excelent, dar care ştie să şi atace. Pogba ştie să facă totul în teren. Nu face parte din lotul meu, joacă la Manchester United şi ceea ce a spus el despre faptul că vrea la Real Madrid...dacă există această posibilitate la un moment dat şi vrea să vină, atunci de ce să nu vină?” a mai declarat Zidane.

Manchester United ar solicita 150 de milioane de euro pentru Paul Pogba, care prin intermediul agentului său ar fi anunţat că doreşte un salariu de 16 milioane de euro: ”Aşa cum am spus mereu, Real Madrid este un vis pentru orice jucător Acum sunt la Manchester. Nu ştim ce ne va rezerva viitorul. Acum sunt la Manchester şi mă bucur de asta" spunea zilele trecute şi Paul Pogba.

Patru jucători în afara lotului pentru meciul cu Huesca

Zidane a anunţat şi lotul pe care Real Madrid îl are la dispoziţie pentru meciul cu Huesca. Surprinzător, printre jucătorii convocaţi nu se regăsesc nume grele ca Luka Modric, Toni Kroos, Raphael Varane şi Marco Asensio. De asemenea, Thibaut Courtois nu face parte din lot pentru acest duel. 

Afla mai multe despre: paul pogbazinedine zidane 

viewscnt
Articole similare