Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Contract până în 2026, salariu fabulos! Laporta l-a convins: fotbalistul, sub comanda lui Xavi!

BREAKING | Contract până în 2026, salariu fabulos! Laporta l-a convins: fotbalistul, sub comanda lui Xavi!

FC Barcelona

Comentarii

Samuel Umtiti (28 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Barcelona până în 2026, cu o reduere salarială. Fotbalistul va încasa o remuneraţie de 16,2 milioane de euro pentru următorii patru ani de contract. Vechea înţelegere dintre Samuel Umtiti şi Barcelona expira în vara lui 2023, semnată fiind în 2018.

Contract până în 2026 şi salariu de 16 milioane de euro! Fotbalistul, sub comanda lui Xavi, la Barcelona

Aflat pe lista de plecări la Barcelona, Samuel Umtiti şi-a prelungit contractul cu formaţia catalană. O mutare care pare în contradicţie cu faptul că a fost trecut pe lista neagră, dar care are un substrat. Barcelona a anunţat oficial că Samuel Umtiti a semnat prelungirea contractului până în 2026, cu o reducere salarială.

Umtiti mai avea contract cu Barcelona până în 2023, cu un salariu de 12 milioane de euro pe an, dar a acceptat să-şi prelungească înţelegerea până în 2026, timp în care să încaseze 3,6 milioane de euro pe an, adică 16,2 milioane de euro în următorii patru ani şi jumătate. Francezul a acceptat o reducere salarială de 10%.

Propunerea primită de Samuel Umtiti din partea Barcelonei are un substrat. Chiar dacă e pe lista de transferuri, Umtiti a primit prelungirea contractului cu reducere salarială pentru a face loc în bugetul de salarii ca să-l poată înregistra pe Ferran Torres (21 de ani), transferat de la Manchester City la finalul anului 2021.

Samuel Umtiti a fost trecut pe lista de plecări la FC Barcelona şi, în ciuda faptului că a prelungit contractul, francezul poate pleca până la finalul acestei luni, sub formă de împrumut. Fundaşul central a refuzat, conform presei din Spania, nu mai puţin de cinci oferte de a pleca de pe Camp Nou în ultima perioadă.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Samuel Umtiti în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: samuel umtiticontractbarcelonaoficial 

viewscnt
Articole similare