Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Joan Laporta face curăţenie la FC Barcelona! 10 jucători pe lista neagră: Umtiti, Lenglet şi doi jucători veniţi în vară, printre ei

ULTIMA ORĂ | Joan Laporta face curăţenie la FC Barcelona! 10 jucători pe lista neagră: Umtiti, Lenglet şi doi jucători veniţi în vară, printre ei

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta vrea să înceapă curăţenia la FC Barcelona dacă va câştiga alegerile la preşedinţia clubului, la care e mare favorit. Alegerile prezidenţiale de la FC Barcelona au fost amânate. Programate iniţial pentru 24 ianuarie, acum scrutinul va avea loc la începutul lunii martie, cel mai probabil pe 7. Presa spaniolă scrie că Joan Laporta are o listă de 10 jucători de care vrea să scape.

Joan Laporta face curăţenie la FC Barcelona! 10 jucători sunt pe lista neagră

Alegerile pentru preşedinţia Barcelonei vor fi un moment important în ceea ce priveşte viitorul clubului catalan. Joan Laporta e mare favorit, în luptă cu Victor Font şi Toni Freixa, iar presa spaniolă a aflat că avocatul catalan a întocmit deja o listă de zece jucători de care vrea să scape, dacă va ieşi preşedinte. Diario Gol a aflat numele trecute de Joan Laporta pe lista neagră.

Se pare că Samuel Umtiti, Clement Lenglet, Junior Firpo, Philippe Coutinho, Miralem Pjanic, Sergio Busquets, Matheus Fernandes, Francisco Trincao, Martin Braithwaite şi Sergi Roberto sunt numele de pe lista alcătuită de Joan Laporta alături de oamenii săi pe care se va baza dacă va câştiga un nou mandat la preşedinţia Barcelonei.

Joan Laporta a mai condus Barcelona între 2003 şi 2010, fiind considerat creatorul celebrei echipe cu Pep Guardiola pe bancă, Xavi, Iniesta sau Messi în teren, care a dominat fotbalul european în anii de glorie ai catalanilor.

Afla mai multe despre: joan laportalista neagraplecaribarcelonalista 

viewscnt
Articole similare