Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dinamo, oprită momentan în campionat! LPF a transmis ce se întâmplă la clubul din "Ştefan cel Mare": condiţia importantă pusă

BREAKING NEWS | Dinamo, oprită momentan în campionat! LPF a transmis ce se întâmplă la clubul din "Ştefan cel Mare": condiţia importantă pusă

Dinamo București

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal a transmis că meciurile lui Dinamo, din play-out, sunt momentan oprite, ca urmare a depistării cazului de coronavirus din cadrul clubului.

LPF anunţă că meciurile lui Dinamo sunt oprite momentan

"Liga Profesionistă de Fotbal ţine să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 Bucureşti ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Având în vedere prevederile legale şi regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.

Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului si Ministerul Sănătăţii şi până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfăşurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 Bucureşti", a transmis LPF.

Imediat după vestea cazului magazionerului infectat cu coronavirus de la Dinamo, secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a explicat, pe larg, care sunt scenariile lui Dinamo, în funcţie de finalizarea anchetei epidemiologice, condusă de DSP. 

  • Chindia, Hermannstadt, Sepsi şi FCSB sunt echipele cu care Dinamo ar fi urmat să joace în următoarele două săptămâni. 

Caz de coronavirus la Dinamo

Dinamo are noi probleme, pe lângă rezultatele slabe şi lipsa de implicare a lui Ionuţ Negoiţă. Joi, Telekom Sport a aflat că magazinerul lui Dinamo a fost depistat cu coronavirus, în urma testelor de grup. 

Oficialii lui Dinamo au reacţionat imediat, l-au izolat pe magazinerul echipei într-o cameră de la stadion şi restul echipei a plecat la Săfitca. De asemenea, Adi Mihalcea a suspendat antrenamentul care ar fi trebuit să se dispute în această dimineaţă.

Declaraţii surprinzătoare făcute de Florin Prunea după cazul de coronavirus de la Dinamo

Chindia Târgovişte, încurcată de cazul de coronavirus depistat la Dinamo! Viorel Moldovan îşi fac griji

 

Afla mai multe despre: dinamodinamo coronavirusdinamo chindia targovistemagaziner dinamo 

viewscnt
Articole similare