Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | După Astra, la CFR Cluj! Fotbalistul de naţională, ultimul transfer al lui Dan Petrescu după ce a impresionat în Liga 1: primele detalii

BREAKING NEWS | După Astra, la CFR Cluj! Fotbalistul de naţională, ultimul transfer al lui Dan Petrescu după ce a impresionat în Liga 1: primele detalii

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, doreşte să se întărească într-un compartiment esenţial din echipa pe care o conduce. Următorul jucător care ar putea ajunge la campioana României este fundaşul central tunisian Syam Ben Youssef (31 de ani).

CFR Cluj şi-a asigurat o sumă de bani importantă, după ce a reuşit calificarea în grupele Europa League. După două tururi preliminare în Champions League şi alte două în preliminariile Europa League, CFR Cluj şi-a asigurat peste 5.5 milioane de euro. 

Vestea a venit cum nu se poate mai bine pentru Dan Petrescu, cel care a pierdut jucători înaintea startului sezonului şi care a cerut transferuri, pentru a avea lotul dorit. 

Un fost fundaş de la Astra, la CFR Cluj! Ultimul transfer pregătit de campioana României

CFR Cluj va juca în mai multe competiţii în acest sezon. În Liga 1, echipa atrenată de Dan Petrescu e pe locul trei, în timp ce joi va juca în deplasare cu ŢSKA Sofia, în grupele Europa League. 

Marţi, mijlocaşul central William Soares Da Silva (32 de ani) a semnat cu CFR Cluj şi a fost anunţat oficial de către campioana României. Totuşi, transferurile continuă la campioana României. 

Dan Petrescu pregăteşte venirea unui fundaş. Rămas liber de contract după cinci ani de la plecarea de la Astra, Syam Ben Youssef ar putea reveni în România, conform Look Sport. 

CFR Cluj îl aşteaptă în lot, iar afacerea e una pe placul conducerii. Tunisianul e liber de contract, după ce s-a despărţit de Denizlispor, în iulie. 

Ben Youssef are 48 de meciuri în naţionala Tunisiei, iar între 2012 şi 2015 a jucat pentru Astra în 96 de partide, fiind unul dintre cei mai apreciaţi străini din campionat. Cu Astra, fundaşul dorit de CFR Cluj a câştigat Cupa României, în 2014. 

Mişcări de trupe la CFR Cluj. Cine a plecat şi cine mai poate veni

După transferul lui Mihai Bordeianu în Arabia Saudită, Yacouba Sylla şi-a reziliat contractul cu gruparea din Gruia. De asemenea, CFR Cluj poate bifa şi alte sosiri la echipă.

După ce a eliminat-o pe KuPS din play-off-ul Europa League, CFR Cluj a pus ochii pe doi fotbalişti ai finlandezilor. 

Campioana României se pregăteşte de partida cu ŢSKA Sofia, din Bulgaria, în Europa League: "E clar, Roma este favorita grupei. După, în spatele ei vine Young Boys, care are un lot cotat la 60 şi ceva de milioane de euro şi care, de obicei, ajunge în Champions League. După care, urmăm noi şi ŢSKA Sofia, poate cu un avantaj pentru noi, că avem mai multă experienţă de anul trecut. Dacă anul trecut nu mă gândeam la calificare, acum mă gândesc serios că vreau să ne calificăm mai departe", a declarat antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu. 

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul