Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Palermo, capitol încheiat pentru Puşcaş! Anunţul momentului în Italia. Ce se întâmplă cu atacantul naţionalei

BREAKING NEWS | Palermo, capitol încheiat pentru Puşcaş! Anunţul momentului în Italia. Ce se întâmplă cu atacantul naţionalei
Comentarii

George Puşcaş (23 de ani) este cel mai în formă atacant român, după ce a înscris şi la prima reprezentativă. În perioada în care atacantul face un turneul final de excepţie în Italia, viitorul său la Palermo pare a fi decis.

Toată presa din Italia a anunţat, luni, în miez de noapte, că Palermo, echipa la care este legitimat în acest moment atacantul român, nu va juca în sezonul viitor în Serie B. Clubul rosanero nu a trimis dosarul de licenţiere pentru înscrierea în stagiunea viitoare până la ora la care era stabilit deadline-ul şi ar urma să fie înlocuită de Venezia, echipă retrogradată la finalul stagiunii şi la care joacă românul Sergiu Suciu.  

Potrivit jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, clubul din Sicilia a trimis cu un minut mai târziu dosarul, însă oficialii ligii au decis că nu au fost trimise documentele necesare. La auzul veştii, fanii lui Palermo au asediat sediul clubului,  iar chiar şi primarul oraşului a reacţionat şi a cerut explicaţii: "Cetăţenii şi fanii au dreptul să ştie ce se întâmplă şi motivele pentru care nu ne-am înscris în Serie B", a declarat Leoluca Orlando. 

Astfel, dacă Palermo va juca într-adevăr în Serie C în sezonul viitor, George Puşcaş va pleca cu siguranţă de la clubul sicilian. Cota atacantului român este în continuă creştere, iar performanţalele sale de la Campionat European U21 au atras cu siguranţă interesul echipelor din Serie A. 

  • 3 milioane de euro este cota atacantului născut la Marghita
  • Nouă goluri a marcat Puşcaş în sezonul 2018-2019 pentru Palermo

Palermo a terminat iniţial pe locul trei în Serie B, într-un sezon în care a schimbat patru patroni, dar apoi a fost retrogradată în Serie C din cauza problemelor financiare, însă într-un final le-au fost reduse 20 de puncte. 

Afla mai multe despre: puscaspalermoechipa nationala 

viewscnt
Articole similare