Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Răsturnare de situaţie! Încă o achiziţie făcută de Dinamo. Semnează şi spaniolul pentru care a insistat conducerea

BREAKING NEWS | Răsturnare de situaţie! Încă o achiziţie făcută de Dinamo. Semnează şi spaniolul pentru care a insistat conducereagalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a adus încă un spaniol în club. După transferurile făcute la nivelul lotului pentru ca antrenorul Cosmin Contra să-şi realizeze obiectivul şi după aducerea lui Alex Couto Lago în funcţia de director general, "câinii" au reuşit să convingă încă un iberic.

Dinamo a intrat într-o nouă eră, iar spaniolii din conducere şi-au dorit o remaniere în club, atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul conducerii. După ce l-au schimbat pe Bogdan Bălănescu din funcţia de director general, acum Pablo Cortacero şi colaboratorii săi l-au preferat pe Marcos Rubino pe postul de Director al Centrului de Copii şi Juniori, în locul lui Cornel Ţălnar. 

Marcos Rubino, ultimul spaniol venit la Dinamo. Ibericul i-a luat faţa lui Cornel Ţălnar

Dinamo e într-o perioadă a schimbărilor, datorită investiţiilor făcute. Lotul are o nouă faţă, după ce străinii care au ajuns sub comanda lui Cosmin Contra şi-au făcut simţită prezenţa încă din primele meciuri, dar modificările nu se opresc aici. 

Luni, Telekom Sport a anunţat că Dinamo l-a convins pe Alex Couto Lago să devină director general la Dinamo, pas care l-a trimis pe Bogdan Bălănescu pe o nouă funcţie în cadrul clubului din "Ştefan cel Mare". 

Odată cu numirea lui Alex Couto Lago vine şi cea a lui Marcos Rubino în cadrul clubului. Sursele Telekom Sport susţin că acesta va fi prezentat, în curând, pe postul de Director al Centrului de Copii şi Juniori.

Este o mutare surprinzătoare, în condiţiile în care se anunţase, iniţial, că dinamovistul Cornel Ţălnar va ocupa funcţia în "era spaniolilor" la Dinamo. 

Marcos Rubino a fost principal şi secund la numeroase cluburi de fotbal din Spania, printre care: Regional Preferente Granada, Primera División Andaluza, Primera Andaluza Grupo 3, Primera Provincial Granada sau Segunda Andaluza Granada Gr.2.

FOTO | Entrenadoresfutbol.es: "Marcos Rubio, împreună cu Zinedine Zidane, la o întâlnire între prieteni" 

Marcos Rubino şi Alex Couto Lago, la "pachet" la Dinamo

Cei doi spanioli au ajuns în România şi vor ocupa funcţii de conducere la Dinamo. Rubino şi Lago vor apărea pentru prima dată în faţa dinamoviştilor luni, atunci când echipa antrenată de Cosmin Contra va juca împotriva formaţiei UTA Arad, în Liga 1, de la de la ora 21:00, într-un meci care va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

Cu toate achiziţiile făcute în această perioadă (Vlad Achim, Janusz Gol, Isma Lopez, Alexander Gonzales, Adam Nemec, Borja Valle, Juan Camara şi Rene Roman), Dinamo se află doar pe locul 11 în Liga 1, cu 5 puncte, cu o singură victorie în patru partide. 

După meciul cu nou-promovata din Arad, Dinamo va juca în derby-ul cu FCSB, de pe 3 octombrie, partidă care va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

A picat transferul lui Diego Capel la Dinamo! Cosmin Contra nu a fost convins de fostul jucător de la Sevilla

viewscnt
Articole similare
Borcea a dat lovitura in plina criza. Cati bani a luat dupa vanzarea apartamentului din Miami, de...