Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Dinamo are un nou director general! Surpriză totală pentru fani. Pe cine a adus Cortacero în locul lui Bălănescu şi ce se întâmplă cu "inamicul" PCH

BREAKING NEWS | Dinamo are un nou director general! Surpriză totală pentru fani. Pe cine a adus Cortacero în locul lui Bălănescu şi ce se întâmplă cu "inamicul" PCH

Dinamo București

Comentarii

Noul acţionar majoritar de la Dinamo, Pablo Cortacero, transformă clubul din "Ştefan cel Mare" în colonie spaniolă. După ce a întărit lotul cu iberici, acum a făcut o nouă mutare în conducerea clubului. Spaniolul Alex Couto Lago este noul director general al lui Dinamo, în locul lui Bogdan Bălănescu, cel care va fi păstrat în club.

Spaniolii produc revoluţia la Dinamo, atât la nivelul lotului, cât şi al conducerii. După ce i-au adus lui Cosmin Contra şapte jucători, Pablo Cortacero şi Rufo Collado au continuat pe filiera spaniolă, iar de această dată au produs modificări la nivelul conducerii. 

Alex Couto Lago, noul director general de la Dinamo. Ultima mutare făcută de spanolii din "Ştefan cel Mare"

Sursele Telekom Sport susţin că Dinamo va avea un nou conductător, începând de luni. Spaniolul Alex Couto Lago va fi numit director general şi îşi va începe treaba în curând.

Acesta se va alătura noului proiect din "Ştefan cel Mare" şi va asista la partida cu UTA Arad, pe care Dinamo o dispută pe teren propriu, luni, de la ora 21:00, şi care va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

Nu e banc şi nici vreo farsă! Diego Capel poate să ajungă la Academica Clinceni

Cine e Alex Couto Lago, ultima "achiziţie" a spaniolilor de la Dinamo

Spaniolul e un nume necunoscut în fotbalul românesc, în timp ce în Spania nu a făcut parte dintr-un proiect la nivel înalt. Alex Couto Lago e licenţiat în economie şi business. Acesta colaborează constant cu TVG2 din postura de comentator, dar şi cu câteva posturi de radio din Spania. 

Noul director director general de la Dinamo s-a descris într-un interviu acordat în Spania: "Sunt antrenor de fotbal cu licenţa Uefa Pro. Am antrenat la SD Ordenes, SD Compostela, Atletico Ribeira şi Montaneros de A Coruna. De asemenea, am colaborat cu numeroase publicaţii. În prezent, fac consultanţă şi lucrez cu diferite cluburi, dar şi cu antrenori", a susţinut noul oficial al lui Dinamo pentru Institutofutbol.com. 

Ce se întâmplă cu Bogdan Bălănescu la Dinamo

De-a lungul ultimilor ani, cel care a ocupat funcţia de director general la Dinamo, Bogdan Bălănescu, a devenit "inamicul" fanilor din galerie. Totul a degenerat după ce clubul a luat-o la vale pe plan sportiv, iar Bogdan Bălănescu şi fostul acţionar, Ionuţ Negoiţă, au fost consideraţi principalii vinovaţi. 

Deşi a fost îndepărtat din funcţia ocupată până în acest moment la Dinamo, Bogdan Bălănescu va rămâne în club. Conform surselor Telekom Sport, acesta va fi numit secretar general pe relaţia cu LPF şi FRF. 

În schimb, Bogdan Bălănescu a pierdut postul în Comitetul Executiv al FRF. 

Dinamo a început un proces de transformare totală la începutul acestui sezon cu noua conducere spaniolă. Cosmin Contra a fost numit antrenor, iar acesta a cerut o remaniere a lotului. 

Fotbalişti precum Vlad Achim, Janusz Gol, Isma Lopez, Alexander Gonzales, Adam Nemec, Borja Valle, Juan Camara şi Rene Roman au ajuns sub comanda lui Cosmin Contra la Dinamo. De la clubul alb-roşu au plecat, printre alţii, Piscitelli, Skovajsa, Ioan Filip, Kostrna, Perovic, N'Diaye, Montini, Mrljak, Daniel Popa şi Neicuţescu.

Cosmin Contra, lecţie pentru antrenorii din Liga 1 care îşi umilesc jucătorii în timpul meciurilor!

viewscnt
Articole similare
FOTO Un fost international italian, indragostit lulea de o romanca. Ce super-cadou i-a facut in...