Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Situaţie explozivă la FCSB! Planic nu s-a prezentat la echipă. Unde poate ajunge fotbalistul

BREAKING NEWS Situaţie explozivă la FCSB! Planic nu s-a prezentat la echipă. Unde poate ajunge fotbalistul

FCSB

Comentarii

"Războiul rece" dintre Gigi Becali şi Bogdan Planic nu s-a încheiat, deşi fundaşul central a apărut în echipa de start a vicecampioanei, odată ce campionatul a fost reluat. Sârbul se răzbună pe omul de afaceri, din cauza unor restanţe financiare, acumulate pe perioada pandemiei.

Ruptura dintre Bogdan Planic şi Gigi Becali a început odată cu pandemia de coronavirus. Pentru a mai salva din bugetul clubului, omul de afaceri a redus la jumătate salariile jucătorilor importanţi, printre care s-a numărat şi Bogdan Planic. Sârbul nu a fost de acord cu această măsură, iar finanţatorul FCSB l-a băgat în şomaj tehnic. 

Bogdan Planic e în grevă la FCSB

Problemele pentru vicecampioana României continuă. După ce a fost învinsă cu 1-0 de CFR Cluj şi a ratat o şansă importantă de a se apropia de liderul din Liga 1, Bogdan Vintilă şi Gigi Becali au primit şi vestea accidentării pe bandă rulantă a mai multor jucători importanţi din lot

Totuşi, o problemă de ultim moment a apărut. Este vorba despre Bogdan Planic, fotbalist cu care oricum Gigi Becali era în conflict. Sârbul nu a trecut cu vederea perioada de austeritate de la FCSB, din timpul pandemiei, şi a anunţat că intră în grevă. 

Sursele Telekom Sport susţin că Bogdan Planic refuză să se antreneze cu restul lotului, drept răzbunare pentru tratamentul primit din partea lui Gigi Becali. Apărătorul central susţine că Gigi Becali are restanţe salariale către el şi nu va juca în următorul meci din campionat al FCSB, cu Gaz Metan!

Gigi Becali a fost avertizat, dar nu a luat în seamă cererile lui Bogdan Planic

Sârbul a notificat de mai multe ori clubul, dar a fost ignorat de Gigi Becali, care nu pare dispus să dea înapoi, nici măcar într-o perioadă în care mai bine de jumătate de echipă de start a FCSB s-a rupt. Astfel, la meciul cu Gaz Metan, FCSB se va baza pe jucători de pe banca de rezerve. 

De altfel, Gigi Becali anunţa răspicat, în urmă cu o lună, că sârbul încă mai are un an contract cu FCSB, deşi fotbalistul şi agentul acestuia sperau să dribleze o clauză din contract: "Bogdan Planic mai are un an cu Steaua (n.r. - FCSB), punct", a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport. 

Ce echipe s-au arătat interesate de Bogdan Planic în această vară

Bogdan Planic este unul dintre cei mai buni străini, care au jucat în România în ultimii ani, iar pretaţiile sale l-au adus în atenţia unor cluburi puternice. Apărătorul are de unde alege, în cazul în care va pleca. Bogdan Planic a fost dorit de două echipe puternice din Turcia

 

 

Afla mai multe despre: bogdan planicfcsbgigi becaligigi becali bogdan planicbogdan planic transferfcsb transferurigigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare