Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Transfer de la FCSB în ziua meciului cu Dinamo! Vedeta a plecat şi semnează azi cu noul club. E incredibil unde ajunge

BREAKING NEWS | Transfer de la FCSB în ziua meciului cu Dinamo! Vedeta a plecat şi semnează azi cu noul club. E incredibil unde ajungegalerie foto

FCSB

Comentarii

Una dintre cele mai aşteptate plecări de la FCSB a avut loc, anunţă presa din Italia. În acest moment, FCSB a rămas doar cu două soluţii în atac, după ce Adrian Petre (22 de ani) a ajuns la Cosenza, Italia, şi va semna, sâmbătă, cu noul club. Atacantul a făcut deja cunoştinţă cu oficialii clubului italian.

FCSB a pierdut încă un fotbalist în această perioadă, după ce au mai plecat Cristian Bălgrădean, Harlem Gnohere, Marko Momcilovic, Adrian Popa şi Bogdan Planic. Gigi Becali i-a adus la FCSB, pentru noul sezon, doar pe Alexandru Buziuc, Sergiu Buş şi Marius Briceag. 

Transfer de la FCSB! Adrian Petre semnează cu noul club în ziua meciului cu Dinamo

Coşmarul lui Adrian Petre la FCSB se sfârşeşte la opt luni după ce a plecat din Danemarca, pentru a deveni numărul unu în atacul echipei finanţate de Gigi Becali. 

În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica anunţase transferul lui Adrian Petre de la FCSB"Ne-am înţeles cu un club pentru împrumutul cu opţiune de cumpărare al lui Adrian Petre. Din ce am discutat cu el şi cu agentul lui sunt şi ei de acord, mai lipsesc semnăturile”, a declarat oficialul FCSB, joi, imediat după ce a devenit noul manager general al clubului. 

Se pare că nimic nu a stat în calea transferului lui Adrian Petre de la FCSB. Fostul atacant al naţionalei U21 a ajuns la Consenza, acolo unde a fost întâmpinat deja de oamenii din club, iar duminică urmează să intre în baza de antrenament, conform Cosenzachannel.it. 

Fotbalistul a fost cedat sub formă de FCSB şi va semna sâmbătă, anunţă sursa citată, în ziua meciului cu Dinamo: "Adrian Petre a ajuns la Cosenza şi stă în hotel, după ce s-a ajuns la o înţelegere. Azi (n.r. - sâmbătă) va semna. 

Cei din club i-au urat bun venit, iar fotbalistul aşteaptă şi prima întâlnire cu antrenorul. Mâine (n.r. - duminică) va fi prezent la baza de antrenament şi i se va explica de ce are nevoie staff-ul pentru a aduce golurile", a transmis sursa citată. 

Adrian Petre a oferit şi un indiciu în privinţa plecării sale în Italia pe reţelele de socializare. Fostul atacant de la FCSB a început să urmărească contul oficial al clubului Cosenza. 

De altfel, impresarul lui Adrian Petre, Cătălin Sărmăşan, a fost surprins, în urmă cu două săptămâni, în Italia, alături de celebrul agent Mino Raiola. 

VIDEO | S-a umplut paharul la FCSB! Ce reacţie a avut Adi Petre de faţă cu toată echipa în partida cu Poli Iaşi

Cum s-a ajuns la ruptura dintre Gigi Becali şi Adrian Petre la FCSB

Transferul lui Adrian Petre la FCSB a fost unul important, la începutul acestui an, în condiţiile în care atacantul îşi demonstrase calităţile la naţionala U21 şi în străinătate, la Esbjerg. 

Totuşi, fostul internaţional român a simţit pe pielea sa presiunea pusă de Gigi Becali la FCSB. Încă după primele ratări, finanţatorul FCSB a început să aibă semne de întrebare în privinţa sa. 

Statutul de titular l-a pierdut odată cu aducerea lui Sergiu Buş la FCSB, care nu a reuşit să înscrie pentru noua sa echipă. În plus, inclusiv Alexandru Buziuc a fost preferat în faţa lui Adrian Petre. 

După ce a plătit 500.000 de euro pentru Adrian Petre, Gigi Becali s-a înţeles să-l cedeze la Cosenza pentru doar 50.000 de euro, dar tranzacţia ar urma să ajungă la 300.000 de euro, dacă italienii îl vor cumpăra definitiv. 

  • 15 meciuri şi 3 goluri sunt cifrele lui Adrian Petre la FCSB. 

LIVE VIDEO | FCSB - Dinamo, sâmbătă, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbfcsb gigi becalitransferuri fcsbadrian petre fcsbadi petre fcsbadi petre cosenzatransfer adi petregigi becali transferuriadi petre gigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare