Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Universitatea Craiova are antrenor! Mihai Rotaru a făcut pasul decisiv şi l-a ales pe tehnicianul pentru titlul Ligii 1: răsturnare de situaţie

BREAKING NEWS | Universitatea Craiova are antrenor! Mihai Rotaru a făcut pasul decisiv şi l-a ales pe tehnicianul pentru titlul Ligii 1: răsturnare de situaţie
Comentarii

Patronul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a făcut pasul decisiv, în pauza competiţională, în privinţa băncii tehnice. Omul cu banii de la U Craiova a decis ca echipa să fie condusă în lupta pentru titlul Ligii 1 de Corneliu Papură, deşi au fost vehiculate mai multe variante de antrenori.

La începutul lunii noiembrie, Mihai Rotaru şi conducerea au luat o decizie surprinzătoare. Corneliu Papură a revenit la Universitatea Craiova, după plecarea neaşteptată a lui Cristiano Bergodi, şi a ajuns la al treilea mandat în Oltenia. La o lună şi jumătate distanţă de la acel moment, patronul de la U Craiova a luat decizia finală în privinţa tehnicianului privit, mai degrabă, ca un interimar. 

Universitatea Craiova are antrenor pentru lupta din Liga 1 din acest sezon! Corneliu Papură, reconfirmat în funcţie

Corneliu Papură, unul dintre oamenii de încredere ai lui Mihai Rotaru la U Craiova, a reuşit să "supravieţuiască" în funcţia pe care a căpătat-o în noiembrie. În timp ce antrenorul conducea echipa din teren, au apărut mai multe variante în privinţa înlocuirii celui privit ca un interimar. 

Selecţionerul Mirel Rădoi a fost primul antrenor care a fost luat în calculele venirii la Universitatea Craiova, dar mutarea nu s-a mai realizat. Emil Săndoi a fost un alt antrenor privit ca un posibil înlocuitor al lui Corneliu Papură. De asemenea, au apărut informaţii conform cărora fostul antrenor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, ar putea ajunge în Bănie şi să câştige un titlu istoric pentru olteni. Totuşi, Mihai Rotaru s-a decis în privinţa viitorului băncii tehnice. 

Conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, Corneliu Papură a fost reconfirmat în funcţia de antrenor la U Craiova, având sprijinul lui Mihai Rotaru şi al conducerii. 

Principalul va avea misiunea de a cuceri titlul în Liga 1, după ce în sezonul trecut, cu Cristiano Bergodi pe banca tehnică, oltenii l-au ratat la mustaţă, în faţa actualei campioane, CFR Cluj. 

"Nu, nu discutăm despre treaba asta, nu cred (n.r. - în schimbarea lui Corneliu Papură). V-am mai spus, când au fost învestiţi antrenorii şi când au fost daţi afară, nu eu am fost cel care a decis", a spus preşedintele de la U Craiova, Sorin Cârţu, în urmă cu câteva zile, pentru Telekom Sport. 

Corneliu Papură se confruntă cu câteva probleme la Universitatea Craiova

În acest moment, U Craiova se află pe locul secund în Liga 1, cu 32 de puncte, la două în spatele FCSB-ului şi cu unul peste CFR Cluj. 

Totuşi, antrenorul oltenilor va fi nevoit să se descurce fără Elvir Koljic, care e în continuare accidentat, şi trebuie să gestioneze situaţia lui Stephane Acka. Fundaşul e în conflict cu conducerea şi staff-ul de la Universitatea Craiova. Apărătorul de la U Craiova consideră că a fost nedreptăţit şi a cerut transferul de la echipă. 

Afla mai multe despre: u craiovauniversitatea craiovacorneliu papuracorneliu papura u craiovaantrenor u craiovaantrenor universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare