Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul Macedoniei s-a simţit jenat după ce românii s-au plâns de teren. Ce i-a spus lui Nicolae Stanciu

Căpitanul Macedoniei s-a simţit jenat după ce românii s-au plâns de teren. Ce i-a spus lui Nicolae Stanciu
Comentarii

Stefan Ristovski, căpitanul Macedoniei de Nord, s-a simţit jenat de starea terenului, mai ales că inclusiv FRF s-a plâns de suprafaţa de joc, chiar în ziua meciului.

Macedonia de Nord - România, scor 0-0, s-a jucat pe un teren foarte greu, cu o suprafaţă de joc pe care în multe locuri erau pete de noroi. Inclusiv FRF s-a plâns de starea terenului, chiar în ziua meciului.

Nicolae Stanciu a dezvăluit un dialog pe care l-a avut înainte de startul meciului cu Stefan Ristovski, căpitanul Macedoniei de Nord, care s-a simţit jenat de felul în care arăta suprafaţa de joc.

Stefan Ristovski, căpitanul Macedoniei, jenant de suprafaţa de joc. Ce a discutat cu Stanciu

Ieri, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, FRF s-a plâns de felul în care arăta suprafaţa de joc de pe stadionul din Skopje.

Macedonenii au făcut eforturi pentru a oferi un gazon cât mai bun, însă n-au reuşit mare lucru şi suprafaţa de joc a fost deplorabilă.

Stefan Ristovski, căpitanul Macedoniei de Nord, s-a simţit şi el jenat de starea terenului, mai ales că delegaţia noastră şi-a exprimat public nemulţumirea.

Nicolae Stanciu a dezvăluit că a avut un dialog cu Ristovski, chiar înainte de fluierul de start şi fundaşul lui Dinamo Zagreb a ţinut să-şi prezinte scuze pentru starea suprafeţei de joc:

”Căpitanul Macedoniei (n.r. Stefan Ristovski) ne-a cerut scuze înainte de începerea meciului pentru starea terenului”, a spus Nicolae Stanciu, citat de publicaţia macedoneană sportski.mk.

De altfel, la finalul meciului, şi selecţionerul Blagoja Milevski a criticat starea terenului şi i-a felicitat inclusiv pe jucătorii României pentru faptul că au reuşit să facă faţă pe un asemenea teren:

”Vreau să spun că este păcat să joci pe un asemenea teren, aşa că felicitări băieţilor mei, dar şi echipei naţionale a României”, a spus Blagoja Milevski, selecţionerul Macedoniei de Nord.

Macedonia de Nord şi România au terminat la egalitate, scor 0-0, în preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022. Cele două echipe sunt în luptă directă pentru locul 2 din grupă, ocupat în prezent de Armenia, care duce în barajul de calificare la CM 2022. 

Afla mai multe despre: macedonia de nord 

viewscnt
Articole similare