Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este postul subţire din naţionala României? Basarab Panduru şi Mihai Stoica au găsit ”călcâiul lui Ahile”: ”Te întrebi dacă ne ajută” | EXCLUSIV

Care este postul subţire din naţionala României? Basarab Panduru şi Mihai Stoica au găsit ”călcâiul lui Ahile”: ”Te întrebi dacă ne ajută” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a pierdut marţi seara, scor 2-3, în faţa naţionale a Columbiei, într-o partidă amicală disputată la Madrid.

Invitaţi în studioul Orange Sport, Mihai Stoica şi Basarab Panduru au apreciat evoluţia naţionalei României, deşi ”tricolorii” lui Edi Iordănescu au fost conduşi la scor de neprezentare până aproape de finalul meciului.

Cât de mult îi lipseşte României un ”6” adevărat?

Cei doi au susţinut într-un glas că naţionala noastră nu a găsit un mijlocaş defensiv care să închidă bine centrul terenului şi au vorbit despre evoluţia lui Maris Marin din această seară.

Experţii au căzut de acord că mijlocaşul Pisei nu a excelent, nici pe faza ofensivă, nici pe cea defensivă.

Basarab Panduru: Nu ştii de unde să îl iei. Am impresia că dacă te atacă unii şi îl ai acolo defensiv ar fi mai bine, dar nu este mai bine. Pe atac nu ajută deloc şi te întrebi ce face bine.

Mihai Stoica: Nu este un închizător pur, dar nu avem un închizător pur, nici Marius, nici Răzvan Marin.

În vârstă de 25 de ani, Marius Marin a fost integralist la Madrid şi a primit un cartonaş galben în minutul 78. Partida cu naţionala Columbiei a fost a 14-a pentru Marin sub tricolor. 

  • 1.600.000 de euro este cota de piaţă a lui Marius Marin, conform Transfermarkt.

România 2-3 Columbia

Columbia a dominat meciul şi a deschis scorul încă din minutul 5, prin Jhon Cordoba, care a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 36 Stanciu şi Marius Marin s-au încurcat şi după o pasă cu călcâiul, Jhon Arias a marcat pentru 2-0.

Horaţiu Moldovan a intervenit excelent în minutele 52 şi 66, dar portarul tricolorilor nu a mai avut ce face la şutul lui Yaser Asprilla, din minutul 80.

Pe final, românii au făcut pressing în preajma careului advers, iar Ianis Hagi a recuperat balonul şi a înscris primul gol pentru elevii lui Edi Iordănescu. Tricolorii au mai înscris odată, în minutul 90+4, când Man a pasat şi Florin Tănase a redus din diferenţă, dar s-a încheiat 3-2 pentru sud-americani, după o partidă în care România a fost periculoasă doar în ultimele cincisprezecee minute.

  • COLUMBIA: C. Vargas - D. Munoz (S. Arias 46), Cuesta, Lucumi, Mojica - Lerma, Rios - J. Arias (Carrascal 67), J. Rodriguez (J. Quintero 73), L. Diaz (Borre 66) - J. Cordoba (Y. Asprilla). SELECŢIONER: Nestor Lorenzo
  • ROMÂNIA: H. Moldovan - Raţiu, Drăguşin (Nedelcearu 46), Burcă, Opruţ (Sorescu 87) - R. Marin (Fl. Tănase 77), M. Marin, Stanciu (D. Man 77) - Moruţan, Alibec (Drăguş 56), Mihăilă (I. Hagi 56). SELECŢIONER: Edi Iordănescu

În primul meci amical disputat în vederea Euro-2024, România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

Afla mai multe despre: edi iordănescumarius marinbasarab pandurumihai stoica 

viewscnt
Articole similare