Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. „Nu mai aplauda când ratez”. O nouă reacţie incredibilă a Simonei Halep la adresa lui Darren Cahill | Simona Halep, locul I WTA, a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, după ce a fost învinsă, duminică, de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, cu scorul de 2-6, 7-6 (6), 6-2. La 6-5, în tie-break-ul setului secund, Halep a ratat o minge de meci. Halep a mai jucat finala competiţiei în 2015 şi 2017, dar nici atunci nu a reuşit să cucerească trofeul. (DETALII AICI)

2. Cine e? Gnohere şi Pintilii au avut un şoc când l-au văzut pe bancă. Jucătorul de la FCSB pe care nici colegii nu-l ştiu | FCSB a câştigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu Sepsi, ambele goluri venind după minutul 80. Nicolae Dică şi-a menajat mai mulţi jucători de bază, Florin Tănase, Romario Benzar sau Bogdan Planic urrmărind partida din tribună. (DETALII AICI)

3. Nu mai ţine cont de kilograme la Astra! FOTO de senzaţie cu Alibec şi tava plină cu friptură I Astra a terminat la egalitate partida cu Dunărea Călăraşi, scor 1-1, în condiţiile în care a avut doi jucători mai puţin pe teren în partea secundă. Unul dintre fotbaliştii eliminaţi a fost Denis Alibec, care îşi continuă forma modestă. (DETALII AICI)

4. Pompiliu Popescu a fost la protestele din Piaţa Victoriei şi acuză: ”Jandarmii au folosit gaz radioactiv” | Fostul medic al echipei naţionale a fost şi el victima intervenţiei violente a jandarmilor la protestul diasporei. Pompiliu Popescu acuză că Jandarmeria a folosit împotriva manifestanţilor gaze care în timp produc mutaţii genetice. (DETALII AICI)

5. Scandal imens cu patru baschetbalişti în prim-plan! Motivul incredibil pentru care au fost trimişi acasă | Comitetul Olimpic Japonez (COJ) a trimis acasă patru baschetbalişti japonezi, după ce aceştia ar fi apelat la serviciile unor prostituate, la Jakarta (Indonezia), unde se desfăşoară Jocurile Asiatice, informează Le Figaro. (DETALII AICI)

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare