Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. CFR Cluj a intrat pe lista ruşinii! Cele mai negre 10 seri ale fotbalului românesc. De la umilinţa din Polonia până la 17 Nentori! CFR Cluj a pierdut partida cu Dudelange, scor 2-0, disputată în Luxemburg, contând pentru manşa tur a play-off-ului Europa League şi s-a înscris astfel pe o listă "neagră" a înfrângerilor echipelor româneşti în cupele europene.
 
2. EXCLUSIV | Voluntari s-a reorientat spre un nume uriaş! Walter Zenga, ofertat de ilfoveni. Fără victorie în Liga 1 după primele cinci etape, FC Voluntari încearcă să dea o adevărată lovitură şi să aducă un nume uriaş pe banca tehnică. Sursele Telekom Sport susţin că italianul Walter Zenga a fost ofertat de ilfoveni.
 
3. BREAKING NEWS | Bundesliga se vede pe Telekom Sport! Aici ai tot fotbalul european de calitate! Bundesliga se vede pe Telekom Sport începând din acest weekend, iar noul sezon este deschis chiar de campioana en-titre, Bayern Munchen, care o întâlneşte pe Hoffenheim, vineri, de la 21:30, în direct pe Telekom Sport 3.
 
4. Încă o echipă din Liga 1 are ca sponsor o casă de pariuri: "Pofta de performanţă a grupării ne-a convins". Clubul Dunărea Călăraşi a încheiat un contract cu Fortuna, astfel că echipa nou-promovată se alătură echipelor din Liga 1 sponsorizate de case de pariuri, se arată într-un comunicat de presă. Sigla casei de pariuri se va regăsi în partea frontală a tricoului Dunării Călăraşi.
 
5. Veste uriaşă pentru giuleşteni! Academia poate fi uitată! FC Rapid va fi denumirea oficială a clubului în Liga a 3-a. Comitetul de urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat, vineri, ca echipa Rapid să evolueze în Liga a III-a sub denumirea de Fotbal Club Rapid, după cumpărarea mărcii de la societatea intrată în faliment.

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare