Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Alex Mitriţă în ultima perioadă? ”Pe cei de la Craiova cred că i-a deranjat că n-a făcut treaba asta” | EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu Alex Mitriţă în ultima perioadă? ”Pe cei de la Craiova cred că i-a deranjat că n-a făcut treaba asta” | EXCLUSIV
Comentarii

Alex Mitriţă (28 de ani) era jucătorul de care se legau speranţele de titlu ale fanilor olteni, dar jucătorul trece printr-o perioadă extrem de dificilă la Universitatea Craiova. După un început excelent de campanie, randamenul său a scăzut în partidele recente.

Universitatea Craiova a pierdut fără drept de apel duelul cu FCSB, scor 0-3. iar Laurenţiu Reghecampf se află într-o poziţie dificilă.

Oltenii au înregistrat două eşecuri la rând fără gol marcat în ultimele două etape. Înainte de FCSB, craiovenii au pierdut şi pe terenul campioanei Farul, scor 0-2.

Ce s-ar putea ascunde în spatele formei foarte slabe a lui Alex Mitriţă la Craiova | EXCLUSIV

Unul dintre cei mai slabi jucători ai Craiovei în ambele partide a fost Alex Mitriţă. La duelul cu FCSB a greşit în defensivă la două dintre golurile bucureştenilor, iar cea mai mare realizare în meciul du Farul a fost un şut peste stadion.

Chiar dacă a avut un start de sezon formidabil, unul în care avea contribuţie într-un mod sau altul la aproape toate golurile oltenilor, Mitriţă a intrat inexplicabil într-un con de umbră.

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a încercat să găsească motivele pentru prestaţiile extrem de slabe ale jucătorului în vârstă de 28 de ani.

”La meciurile importante n-a dat randamanetul aşteptat. Şi pe cei de la Craiova cred că i-a deranjat că golurile primite au fost pe mingi pierdute în zonă centrală şi n-a avut nicio reacţie. 

El n-a făcut treaba asta şi nici ofensiv n-a pus probleme. Toată echipa Craiovei a jucat foarte slab, iar FCSB a profitat. FCSB e o echipă bună de contraatac”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Universitatea Craiova are 14 puncte şi se află pe locul 4 în campionat, după opt etape scurse din acest sezon.

Motivul pentru care Mitriţă nu ar fi în planurile lui Edi Iordănescu

De altfel, Alex Mitriţă nu a fost chemat nici măcar la echipa naţională pentru meciurile cu Israel şi Kosovo.

Fostul mare fotbalist, Dănuţ Lupu, chiar anticipa faptul că Edi Iordănescu nu îl va selecţiona pentru că jucătorul Craiovei ar putea strica atmosfera grupului, una care a fost formată cu greu până acum.

Afla mai multe despre: alex mitritacraiovanicolae dica 

viewscnt
Articole similare