Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a negociat azi cu fotbalistul pe care-l transferă la FCSB! "E totul bătut în cuie. E hungry" | EXCLUSIV

Gigi Becali a negociat azi cu fotbalistul pe care-l transferă la FCSB! "E totul bătut în cuie. E hungry" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB bifează o noutate la nivelul lotului, în plin sezon şi după eliminarea din Conference League. Cu fundaşul dorit de finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a negociat duminică, iar contractul va fi semnat curând.

Gică Hagi l-a făcut mare, iar acum semnează cu FCSB după ce s-a înţeles cu Gigi Becali la negocieri

Cristi Ganea (31 de ani) revine în România, la trei ani de când s-a despărţit de Viitorul lui Gică Hagi. "Regele" a reuşit să-l vândă cu 1 milion de euro la Bilbao, iar în ultimii ani a mai jucat la Numancia, Aris şi Panathinaikos. 

Din informaţiile Orange Sport, Cristi Ganea a fost azi la runda de negocieri cu finanţatorul FCSB, Gigi Becali, iar transferul e pe ultima sută de metri. Fundaşul stânga mai are doar câteva detalii de pus la punct cu Panathinaikos, cu care va rezilia contractul, şi va semna cu FCSB în zilele următoare

Cristi Ganea vine să-i fie concurent lui Risto Radunovic, dar va avea nevoie de răbdare, pentru a reintra în ritm. Deşi este bine din punct de vedere fizic, fostul fundaş al naţionalei n-a mai jucat din noiembrie 2022, din Panathinaikos - Atromitos 2-0, în campionatul Greciei. 

Pentru Panathinaikos, unde nu s-a impus din cauza unei probleme medicale, apărătorul lateral român a evoluat în 10 meciuri şi a pasat decisiv o dată. 

MM Stoica, dezvăluiri despre transferul lui Cristi Ganea la FCSB

Deşi Gigi Becali l-a ţinut minte din perioada Viitorul, când a fost un fotbalist important, FCSB s-a interesat de condiţia lui Cristi Ganea, care a trecut prin momente grele. 

"Nu s-a semnat, dar e totul bătut în cuie. El a avut Covid anul trecut cu urmări destul de grave, dar în urma tratamentului s-a vindecat complet, nu mai are probleme, vrea să joace. E hungry (n.r. - flămând să joace). 

Informaţia a venit din mai multe surse că e foarte bine fizic. La Panathinaikos nu poate juca, antrenorul sârb şi-a adus un alt fundaş sârb. Ganea oricum nu era titular şi avea nişte variante în Grecia, dar Gigi şi-l doreşte de mult şi chiar m-aş bucura să se facă şi probabil se face", a declarat oficialul FCSB, MM Stoica, la Orange Sport

Chiricheş, Ngezana, Djokovic şi Băluţă sunt fotbaliştii transferaţi de FCSB, pentru acest sezon. 

Afla mai multe despre: gigi becalicristi ganeacristi ganea transfer fcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare