Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a dezvăluit momente revoltătoare cu Băluţă în FCSB - Universitatea Craiova: "Nu mi-am imaginat. Nu pot reproduce"

MM Stoica a dezvăluit momente revoltătoare cu Băluţă în FCSB - Universitatea Craiova: "Nu mi-am imaginat. Nu pot reproduce"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că a trăit meciul cu Universitatea Craiova cu sufletul la gură. În ciuda victoriei, un singur moment l-a dezamăgit, iar în prim-plan au fost suporterii olteni şi Alexandru Băluţă.

MM Stoica dezvăluie ce a păţit Alex Băluţă în FCSB - Universitatea Craiova: "E oltean de ăla disperat şi ăia îl fac zob"

FCSB a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a Superligii. Bucureştenii au revenit pe prima treaptă a podiumului.

Victoria a venit într-un moment potrivit la FCSB, în condiţiile în care Charalambous şi Pintilii au avut mai multe probleme de lot, în zilele premergătoare partidei de pe Stadionul Steaua. 

Pentru MM Stoica, prestaţia lui Alex Băluţă, titular şi înlocuit după 69 de minute, cu David Miculescu, a fost o veste bună. 

"Noi cu Băluţă nu am respectat protocolul. În mod normal, trei zile se face pregătire integrat cu echipa (n.r. - după accidentarea suferită), îl durea, simţea o jenă, dar i-am zis că joacă", a dezvăluit MM Stoica, pentru Orange Sport. 

 În schimb, conducătorul de la FCSB s-a arătat mâhnit de faptul că fostul jucător al Universităţii Craiova a fost înjurat din dreptul sectorului destinat oaspeţilor. 

"Băluţă nu e 100% oltean, e 200% oltean. E olteanul perfect. Se ştie de ce a venit la noi, că l-am dorit cu adevărat şi nu putea omul să refuze un club care l-a dorit cu adevărat sau să se ducă undeva... Unde nu a fost dorit ca la noi, ca să spun aşa. M-am bucurat că a avut o contribuţie decisivă la golul al doilea, foarte important. 

Nu mi-am imaginat că Băluţă poate fi înjurat de suporterii olteni. Să-l înjuri pe Băluţă şi să te adresezi la modul ăsta <<Băluţă, ţăranule...>> şi mai departe nu pot reproduce. Eram mâhnit. E oltean de ăla disperat şi ăia îl fac zob. E de-ai lor Băluţă. Se striga <<Băluţă, ţăranule>> şi bum gol (n.r. - FCSB)", a mai spus oficialul FCSB, MM Stoica. 

  • 6 meciuri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Alex Băluţă la FCSB.

Alex Băluţă a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători de către fanii Universităţii Craiova cât timp a jucat în Oltenia, între 2014-2018. Pentru "lei" are 141 de meciuri, 28 de goluri şi 16 pase decisive. 

 

Afla mai multe despre: alex balutafcsb universitatea craiovaalex baluta injurat fcsb universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare