Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica intuieşte de unde ar fi pornit disputa dintre Octavian Popescu şi Daniel Pancu: ”Când a vorbit? Dimineaţa sau seara? Cîrjan e rezervă neutilizată la Rapid” | EXCLUSIV

Mihai Stoica intuieşte de unde ar fi pornit disputa dintre Octavian Popescu şi Daniel Pancu: ”Când a vorbit? Dimineaţa sau seara? Cîrjan e rezervă neutilizată la Rapid” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a fost chestionat cu privire la dipusta în care este implicat jucătorul Octavian Popescu (20 de ani) cu selecţionerul naţionalei de tineret a României, Daniel Pancu (46 de ani).

Un mare scandal a izbucnit între Octavian Popescu şi Daniel Pancu.

Selecţionerul naţionalei de tineret a României nu l-a convocat pentru următoarea acţiune pe jucătorul FCSB-ului, lucru pe cel din urmă i l-a reproşat.

Pancu nu a dat înapoi şi i-a dat o replică acidă fotbalistului de la FCSB.

Mihai Stoica, reacţie în termeni duri la adresa lui Daniel Pancu, după disputa cu Octavian Popescu: ”Nu ai cum să faci aşa ceva”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica i-a luat apărarea tânărului fotbalist şi l-a luat la ţintă pe Daniel Pancu.

Oficialul celor de la FCSB l-a atenţionat pe selecţionerul de tineret pentru faptul că nu are voie să critice un jucător într-o asemenea manieră, în mod public.

”Dacă Pancu ar fi fost ziarist sau militant al unei emisiunii, ar fi ok. Dar faptul că jigneşte, se răfuieşte cu un fotbalist şi îl critică public nu e normal. 

O spun eu, care am 30 şi ceva de ani în fotbal. E greşit complet. Nu ai cum să faci aşa ceva. E foarte rău să faci aşa ceva.

Cîrjan e la lot, da? Cum a fost selecţia lui Cîrjan? Eu mă gândesc la selecţie. Poate nu ştie Pancu, dar Tavi la Galaţi pe poziţia aia a jucat (n.r. de mijlocaş ofensiv).

L-a văzut pe Pitu jucând? Unde? Ca să vezi un fotbalist trebuie să mergi la stadion. Dacă te uiţi la televizor, un fotbalist are mingea 3-4 minute pe meci. Poţi să trimiţi pe cineva, sunt curios să văd pe cine a trimis.

Cîrjan e rezervă neutilizată la Rapid. Pancu a făcut o chestie foarte gravă, l-a atacat într-un mod abject. Astea sunt miştouri. Pot să fac şi eu miştouri, să ridic mult nivelul.

Nu se poate aşa ceva! Pe la ce oră a fost (n.r interviul dat de Pancu)? Dimineaţa sau seara? Că şi asta e important la Pancu. Cum să nu mă deranjeaze când jigneşti un jucător la modul ăsta?”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Octavian Popescu, debutat de Pancu la Rapid

După experienţele de la Urban Titu şi GŞA Nucet, cu participări la turnee importante de juniori peste tot prin ţară, Octavian a intrat în vizorul celor de la Academia Regal Sport, unde a continuat evoluţiile bune.

După patru ani petrecuţi aici, s-a transferat la Rapid, iar Daniel Pancu l-a debutat la doar 16 ani, într-un meci amical cu FC Voluntari, 1-1!

"Probabil de la Rapid (n.r. - când Octavian Popescu a jucat pentru giuleşteni), că el la Rapid a fost pe acolo... Nu l-a băgat nimeni în seamă, probabil că de acolo a pornit toată discuţia asta, habar nu am", a conchis Mihai Stoica.

Şi Nicolae Dică a fost chestionat cu privire la acest subiect, iar fostul antrenor de la FCSB consideră şi el că reacţia lui Daniel Pancu a fost greşită.

”Şi mie mi se pare urât aşa ceva. A greşit pentru că mă gândesc că Tavi te poate ajuta în viitor. Mă gândesc cum va reacţiona când va fi faţă în faţă cu el. Eu nu aş fi spus niciodată aşa ceva unui jucător. Tavi 100% e afectat”, a adăugat şi Dică.

Răspunsul lui Daniel Pancu pentru Octavian Popescu:

”Ce pot să-i spun eu e că selecţia a început pe 20 iulie, când am fost numit. De atunci urmăresc jucătorii. Am fost personal să-l văd la FCSB cu Iaşi (n.r. 2-1), când a fost un pasager, un trecător, a făcut o plimbare timp de o repriză pe teren.

La meciul de la Arad (n.r. 1-2 cu UTA) privea cum adversarii finalizau şi chiar marcau golurile victoriei. Dacă ar fi să facem selecţia după un meci sau două”, afirma Daniel Pancu, potrivit Gsp.

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescudaniel pancumihai stoica 

viewscnt
Articole similare