Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce SMS i-a trimis Edi Iordănescu lui Gigi Becali. Patronul FCSB: ”M-a impresionat cu ce a scris el”. Ce mesaje şi-au mai dat cei doi

Ce SMS i-a trimis Edi Iordănescu lui Gigi Becali. Patronul FCSB: ”M-a impresionat cu ce a scris el”. Ce mesaje şi-au mai dat cei doi

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a citit în faţa reporterilor un schimb de mesaje pe care l-a avut cu Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a dezvăluit că Gigi Becali l-a asalatat cu mesaje înainte să-şi anunţe oficial demisia de la FCSB.

În replică, Gigi Becali a citit un schimb de mesaje pe care l-a avut cu Edi Iordănescu, pentru a demonstrat că el n-a vrut ca antrenorul în vârstă de 43 de ani să-şi dea demisia.

Schimb de mesaje între Gigi Becali şi Edi Iordănescu. Ce răspuns i-a dat antrenorul

Gigi Becali a oferit mai multe declaraţii la palatul pe care-l deţine în Sectorul 1, după ce Edi Iordănescu şi-a dat oficial demisia şi şi-a luat rămas bun de la jucători.

Printre altele, patronul FCSB a ţinut să sublinieze că el nu i-a cerut în niciun moment lui Edi Iordănescu să-şi dea demisia, în ciuda faptului că în ultimele zile şi-a criticat de mai multe ori antrenorul.

Pentru a-şi susţine afirmaţiile, Gigi Becali a citit un schimb de mesaje pe care l-a avut cu Edi Iordănescu, dar şi replica pe care a avut antrenorul la aceste SMS-uri:

”Vă citesc ultimul mesaj pe care i l-am dat. I-am dat lui mesaj când a trimis notificare la club. Adică te duci la patron acasă, negociezi, şi apoi trimiţi avocatul la Argăseală. Că asta m-a... Ultimul mesaj cu el, vineri seara:

”Nu ai înţeles nimic, nu am vrut niciodată să pleci, nu vreau să controlez nimic dacă merg treburile. Nu am vorbit cu niciun antrenor, eu nu lucrez la întuneric, doar la lumină. Dacă ţi-a zis cineva aşa ceva, te-a minţit. Cum să faci aşa ceva Edi? Cum să îmi trimiţi mie ameninţări? Mesajele nu ţi le-am trimis ca presiune.

Ca să vezi că nu am vrut să te dau afară, cere-ţi iertare de la Argăseală şi continuă-ţi munca. Vei reuşi, dacă pleci acum nu e bine pentru viitorul tău. După aia, poţi să pleci în glorie. Dacă te-am stresat prea tare, iartă-mă şi pe mine, dar ce ai făcut cu avocatul nu-mi iese din cap”.

Eu v-am citit ca să vedeţi că nu vreau să-l dau afară. Pe el l-a deranjat că am zis că nu juca nimic echipa. Spun şi acump, nu regret!

Şi el mi-a scris: ”Patroane, o să găsim o soluţie creştinească”. Şi m-a impresionat ce a scris el”, a spus Becali.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare