Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cea mai mare minciună din toate timpurile.” MM Stoica şi Panduru nu s-au lasăt păcăliţi de egalul României în Elveţia. ”Trebuia să pierdem 7-0 / Şi-au bătut joc de noi”

”Cea mai mare minciună din toate timpurile.” MM Stoica şi Panduru nu s-au lasăt păcăliţi de egalul României în Elveţia. ”Trebuia să pierdem 7-0 / Şi-au bătut joc de noi”

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica şi Basarab Panduru au tras concluziile după egalul nesparat al României din Elveţia, scor 2-2.

”Tricolorii” au obţinut imens la Lucerna, după ce în primele 89 de minute, naţionala României nu şi-a creat nicio ocazie de gol. Elveţienii şi-au bătut joc de ocazii şi au ratat în repetate rânduri şansa de a marca golul trei ce ar fi închis conturile. Invitaţi în cadrul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica au scos în evidenţă importanţa punctului obţinut de România dar au tras un semnal de alarmă în privinţa jocului, care a fost deazastruos până la prima reuşită a lui Mihăilă.

”Cea mai mare minciună din toate timpurile.” MM Stoica şi Panduru nu s-au lasăt păcăliţi de egalul României în Elveţia. ”Trebuia să pierdem 7-0/ Şi-au bătut joc de noi” | EXCLUSIV

”Rezultatul este excelent, dar este cea mai mare minciună a fotbalului din toate timpurile. Trebuia să pierdem 7-0. Ne-am trezit în situaţia asta, să facem 2-2 şi Kosovo să piardă cu 1-2 în Belarus. Dacă vorbim de ultimele minute, înseamna că ne păcălim... Nu suntem corecţi cu ce s-a întâmplat până atunci.

Dacă nu analizăm ceea ce s-a întâmplat până în minutul 89, ne păcălim şi mergem din păcăleală în păcăleală. Până atunci (n.r.- min 89 al meciului), a fost o diferenţă între Elveţia şi România cum n-a fost niciodată... să îşi bată joc de tine cum au vrut ei. Au luat totul la mişto: fotbalul, spectatorii, pe noi. Totul s-a întors împotriva lor. De mult nu am văzut aşa ceva. Nu mă păcăleşte rezultatul ăsta, că altfel aş avea şi eu o problemă. Să vorbim despre ce a fost până în minutul 89”,a declarat Basarab Panduru.

Ei au luat fotbalul la mişto. Ce a făcut Shaqiri la 2-0, la ocazia aia rarisimă... Să dai scăriţa aia... Fotbalul îţi pregăteşte tot timpul nişte surprize pe care nu le aştepţi. Gândeşte-te la transversala aia din prelungiri. Elveţienii şi-au bătut joc de meciul ăsta. Meritul lui Edi este că a introdus doi jucători, Moruţan şi Mihăilă. Unul a venit cu două asisturi, celălalt cu două goluri. Cum ne-am prezentat până în minutul 89, nu mai contează”, a spus Mihai Stoica.

În urma acestui rezultat, România are prima opţiune la calificarea de pe locul doi în grupa I. ”Tricolorii” au opt puncte după patru meciuri, cu unul mai mult decât Israel, echipa de pe locul trei. În celelalte două partide din grupă, Kosovo a cedat în deplasare cu Belarus, scor 1-2, în timp ce Andorra a pierdut la Ierusalim cu Israel, scor 1-2.
 

 

Afla mai multe despre: elveţiaromaniamm stoicapanduru 

viewscnt
Articole similare