Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Mihăilă la câteva minute după ce a fost eroul României! A intrat pe mâna medicilor. Primele informaţii despre ce a păţit

Lovitură pentru Mihăilă la câteva minute după ce a fost eroul României! A intrat pe mâna medicilor. Primele informaţii despre ce a păţit

Echipa națională

Comentarii

Eroul naţionalei României în deplasarea cu Elveţia, Valentin Mihăilă (23 de ani), a ieşit cu o accidentare gravă după ce a marcat două goluri salvatoare pentru tricolori.

Valentin Mihăilă, lovit de ghinion după Elveţia - România 2-2. Ce a aflat că a păţit imediat după meci

Naţionala României a obţinut miraculos un punct în deplasarea cu Elveţia, în faţa celui mai greu adversar din grupa I. După 85 de minute în care a suferit enorm şi în care gazdele ar fi putut majora diferenţa de două goluri, Valentin Mihăilă, introdus în a doua repriză, a salvat meciul. 

Fotbalistul Parmei a marcat pentru 2-1 în minutul 89 pe contraatac, apoi a reuşit dubla, tot pe contraatac, în minutul 90+2. 

Imediat după bucuria celui de-al doilea gol, fostul atacant al Universităţii Craiova a acuzat probleme medicale. Timp de cinci minute, cât centralul a mai permis disputarea partidei, fotbalistul a şchiopătat şi s-a chinuit să rămână pe teren. 

La un moment dat, Valentin Mihăilă chiar s-a aşezat pe gazon, în timp ce secundele treceau în Elveţia - România. 

Se pare că problema eroului naţionalei este gravă, întrucât s-a accidentat.

Din informaţiile Orange Sport, Valentin Mihăilă a suferit o ruptură şi a intrat pe mâna medicilor imediat după finalul partidei. 

El a primit primele îngrijiri la faţa locului, iar pentru el urmează noi investigaţii. 

Clasamentul grupei I

  1. Elveţia 10p
  2. Romania 8p
  3. Israel 7p
  4. Belarus 3p
  5. Kosovo 3p
  6. Andorra 1p

Afla mai multe despre: valentin mihailaelvetia romaniaaccidentare valentin mihaila 

viewscnt
Articole similare