Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai scump transfer din istoria Ligii 1? Ce oferta a primit Craiova si ce raspuns a dat

Cel mai scump transfer din istoria Ligii 1? Ce oferta a primit Craiova si ce raspuns a dat

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a primit o ofertă de transfer de la un club din Serie A, dar suma este mult prea mică faţă de pretenţiile oltenilor. Sampdoria oferă 4 milioane de euro, în timp ce şefii Craiovei cer 10 milioane de euro.

Unul dintre cei mai constanţi mijlocaşi centrali din Liga 1, Alexandru Cicâldău ar putea face următorul pas în carieră. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a fost monitorizat de mai multe cluburi din campionatele puternice ale Europei şi Craiova ar fi primit deja o ofertă de transfer din Serie A.

Ofertă de transfer pentru Cicâldău din Serie A. Craiova n-a fost de acord cu suma de transfer

Potrivit sampnews24.com, cei de la Sampdoria sunt încântaţi de calităţile lui Alex Cicâldău, pe care au avut ocazia să-l vadă şi în Italia, la Campionatul European de Tineret 2019. Atunci, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României U21, care a ajuns în semifinalele competiţiei.

Clubul din Genova a făcut chiar şi o ofertă de transfer pentru Alex Cicâldău. Potrivit sursei citate, cei de la Sampdoria au propus 4 milioane de euro pentru mijlocaşul de 23 de ani, plus bonusuri. Însă şefii Universităţii Craiova n-au fost de acord. Conducerea din Bănie şi-ar dori să obţină în jur 10 milioane de euro, ceea ce l-ar transforma pe Alex Cicâldău în cel mai scump jucător din istoria Craiovei.

Jurnaliştii italieni scriu că negocierile s-au blocat momentan, din cauza diferenţelor foarte mari între ofertă şi preţul stabilit de craioveni.

Prinde Cicâldău transferul carierei? Craiova aşteaptă o ofertă pe măsură

Presa din Anglia a scris şi Everton ar fi interesată de transferul lui Alex Cicâldău. De data aceasta, suma de transfer ar putea fi mult mai aproape de pretenţiile Craiovei. Jurnaliştii englezi au scris că oferta de transfer pe care ar urma să o facă Everton ar fi în jur de 7 milioane de euro.

Cicâldău ar fi fost remarcat de  Marcel Brands, cel care ocupă funcţia de director sportiv al clubului antrenat de Carlo Ancelotti, care i-a descoperit, printre alţii, pe Sergio Romero, Wijnaldum, Hirving Lozano sau Kevin Strootman.

Cicâldău ar putea deveni cel mai scump transfer făcut vreodată în Liga 1

Dacă cei de la Universitatea Craiova vor reuşi să obţină 10 milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 23 de ani, Cicâldău intră direct în topul celor mai scumpi jucători plecaţi din Liga 1. În acest moment clasamentul este condus de Nicolae Stanciu, care a plecat la Anderlecht pentru 9,7 milioane de euro.

Topul celor mai scumpe transferuri din Liga 1:
Niculae Stanciu - Anderlecht - 9,7 milioane de euro
Vlad Chiricheş - Tottenham - 9,5 milioane de euro
Alex Mitriţă - New York City - 8 milioane de euro

Afla mai multe despre: cicaldau 

viewscnt
Articole similare