Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai valoros fotbalist de la FC Voluntari părăseşte clubul: ”S-a decis că nu mai continuă cu noi. Are ofertă” | EXCLUSIV

Cel mai valoros fotbalist de la FC Voluntari părăseşte clubul: ”S-a decis că nu mai continuă cu noi. Are ofertă” | EXCLUSIV

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu a dezvăluit că cel mai valoros fotbalist al lui FC Voluntari va părăsi clubul.

FC Voluntari a fost revelaţia actualului sezon din Liga 1 şi, cu doar nouă meciuri din sezonul regular rămase, ocupă poziţia a treia în clasament.

Formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu a început mai slab stagiunea, dar şi-a revenit şi a urcat uşor, uşor până pe locul trei.

La momentul actual, formaţia ilfoveană are cinci puncte avans faţă de Rapid, ocupanta pozţii a şaptea, şi este printre favoritele la play-off.

Dinc cele 11 victorii obţinute până acum în Liga 1, şase dintre acestea au venit consecutiv, între august şi octombrie, iar forma aceasta a propulsat-o pe FC Voluntari pe podium.

Totuşi, ilfovenii mai au mult până să îşi asigure locul printre primele şase, mai ales având în vedere că mai au de disputat partide împotrive celor de la Sepsi, Rapid, FC Argeş, FCSB şi CFR.

Iar formaţia şi-ar putea pierde cel mai valoros fotbalist, Ion Gheorghe, fie în iarnă, fie în vară, liber de contract.

Internaţionalul român de tineret a intrat în ultimele şase luni din înţelegerea sa cu clubul şi s-a decis că nu are de gând să semneze o prelungire, a dezvăluit Liviu Ciobotariu.

Cel mai valoros fotbalist de la FC Voluntari părăseşte clubul

Astfel, clubul are două variante. Fie l-ar putea vinde în iarnă şi încasa o sumă de transfer pentru el, fie l-ar putea păstra până în vară şi pierde liber de contract.

Ion Gheorghe rămâne liber. Da, am avut o discuţie cu el şi a existat de partea lui... au negociat să continue, dar s-a decis că nu mai continuă cu noi.

Nu e niciun fel de problemă. E foarte important pentru angrenajul nostru, am discutat cu el. Cât se antrenează bine şi merită să joace, va juca.

Dacă vom primi o ofertă, ar fi avantajos să-l dăm acum, că oricum îl pierem în vară liber. Dar depinde ce ofertă, dar nu pot pierde un jucător acum, unul important.

Are ofertă acum”, a declarat Liviu Ciobotariu, pentru Telekom Sport.

În prezent, Ion Gheorghe este cotat la 1,1 milioane de euro de transfermarkt, deşi este clar că Voluntari nu ar putea obţine acest preţ pentru starul său.

În 19 partide disputat în acesdt sezon, Ion Gheorghe a reuşit să însumeze cinci goluri şi patru pase decisive.

Afla mai multe despre: ion gheorghe 

viewscnt
Articole similare