Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele mai bune ponturi la ”Pariază pe telefon”! Pandi are soluţii pentru toţi pariorii

Cele mai bune ponturi la ”Pariază pe telefon”! Pandi are soluţii pentru toţi pariorii

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” este emisiunea care vă ajută în fiecare săptămână cu idei de bilete la Superbet! În week-end revin meciurile din cele mai tari campionate ale Europei, astfel că ofertele sunt extrem de tentante.

Vreţi să aflaţi cele mai bune ponturi de la Superbet? Panduru vă aşteaptă în fiecare săptămână la ”Pariază pe telefon”. Aveţi 3 bilete, toate analizate cu atenţie de Pandi: ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială”.

”Soliştii”

Aşa cum v-am obişnuit, aveţi 6 meciuri pe ”Solişti”. Cea mai mare cotă aleasă de Pandi în această săptămână este 1.40, pe două meciuri. Leipzig poate urca pe loc de Champions League, dacă o bate pe Mainz.

Şi Liverpool are nevoie de victorie cu Brighton, ca să spere la fotoliul de lider în Premier League. Arsenal este momentan pe primul loc, la egalitate de puncte cu trupa lui Klopp.

În La Liga, Barcelona încearcă să ţină pasul cu Real. Are însă de recuperat 8 puncte. Trupa lui Xavi este favorită clară în meciul cu Las Palmas, locul 11 în Spania.

Aceeaşi cotă ca şi Barcelona o are şi Stuttgart, pentru o vcitorie cu Heidenheim. Stuttgart e la doar 4 puncte de locul 2, ocupat de Bayern.

”Peste 2.5 goluri”

Cine preferă să parieze pe goluri multe, are tot 6 meciuri din care să se inspire. Pornim de la o cotă de 1.33 şi ajungem la 1.75, pe cel puţin 3 goluri marcate în duelul din prima ligă poloneză, Rakow - Ruch Chorzow.

Pentru ”Peste 2.5 goluri”, Pandi a ales două meciuri din Premier League. Aston Villa e pe loc de Champions League, a marcat 60 de goluri şi a primit 42 în 29 de etape. Şi în meciul dintre Brentford şi United se anunţă goluri multe. Adversara diavolilor roşii a încasat deja 54 de goluri.

Cel puţin 3 goluri în Marseille - PSG sunt cotate cu 1.60 la Superbet. Campioana Franţei are cel mai bun atac din Ligue 1, 62 de goluri în 26 de etape.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Rakow - Ruch Chorzow - Peste 2,5 goluri – cotă 1.75
  • Leverkusen - Hoffenheim - Peste 2,5 goluri – cotă 1.33
  • Rangers - Hibernian - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Aston Villa - Wolverhampton - Peste 2,5 goluri – cotă 1.53
  • Brentford - Manchester United - Peste 2,5 goluri – cotă 1.57
  • Marseille - PSG - Peste 2,5 goluri – cotă 1.60

”Nebunie Mondială”

”Nebunia Mondială” sare de cota 1.000 în această săptămână! Pandi a selectat 10 meciuri, cu cote cuprinse între 1.80 şi 2.25. De data aceasta, cele mai multe partide de pe bilet sunt din Serie A, 3.

Pandi mizează pe GG în duelul dintre Lazio şi Juventus, dar şi în meciul de pe Artemio Franchi, dintre Fiorentina şi AC Milan. Trupa lui Pioli are o serie de 5 victorii în toate competiţiile şi al doilea cel mai bun atac din Serie A, după Inter. 55 de goluri a înscris Milan în 29 de etape.

Campioana Napoli nu se regăseşte în acest sezon: e în afara locurilor europene, iar în această etapă are meci direct cu Atalanta pentru poziţia a şasea. Pandi a bifat GG & cel puţin 3 goluri marcate în acest meci.

”Nebunie Mondială” cuprinde şi două meciuri din Premier League. Cota cea mai mare este de 2.10, pe GG & peste 2.5 goluri în City - Arsenal, două dintre echipele care se luptă pentru supremaţie în Anglia. Tunarii au cel mai bun atac şi cea mai bună apărare din Premier League, 70 de goluri marcate şi 24 primite.

Cea mai mare cotă de pe bilet vine din La Liga. Liderul Real o aşteaptă acasă pe Bilbao, echipă care momentan i-a luat faţa lui Atletico în lupta pentru locurile de Champions League.

Mai jos aveţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Napoli - Atalanta - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Newcastle - West Ham - 1 - cotă 1.85
  • NEC Nijmegen - PSV Eindhoven - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Lazio - Juventus - GG - cotă 2.05
  • Hertha - Nurnberg - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Fiorentina - AC Milan - GG - cotă 1.80
  • Lyon - Reims - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • St. Pauli - Paderborn - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Manchester City - Arsenal - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Real Madrid - Athletic Bilbao - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.25

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

 

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare