Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă! Barcelona vrea să-l semneze pe antrenorul care a scris istorie pe Camp Nou. Se pregăteşte o revenire istorică

Surpriză uriaşă! Barcelona vrea să-l semneze pe antrenorul care a scris istorie pe Camp Nou. Se pregăteşte o revenire istorică

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona are mai multe variante în vedere pentru a-i succede lui Xavi, care şi-a anunţat plecarea de la club în vară.

Totuşi, potrivit Mundo Deportivo, oficialii de la FC Barcelona speră în primul rând să-l convingă pe Xavi să renunţe la decizia de a pleca.

Barcelona vrea să-l readucă pe Luis Enrique, însă nu îi va fi deloc uşor!

În cazul în care acesta rămâne ferm pe poziţie şi pleacă, alte două nume au fost avansate de către directori: Luis Enrique, antrenorul echipei PSG şi fost membru al lotului catalan, şi germanul Hansi Flick, disponibil de când a plecat de la naţionala Germaniei, în septembrie anul trecut.

Sursa citată susţine că misiunea conducerii clubului blaugrana de a-l convinge pe Luis Enrique este dificilă, deoarece tehnicianul mai are un an de contract cu PSG, iar echipa de pe Parc des Princes are un sezon excelent.

Mbappe&Co sunt calificaţi în sferturile Ligii Campionilor, acolo unde vor da chiar peste FC Barcelona. În plus, PSG este lider autoritar în Ligue 1, cu 12 puncte peste locul doi şi va cuceri, din nou, titlul de campioană.

Luis Enrique a pregătit-o pe Barca din iulie 2024 până în iunie 2027. Ibericul este ultimul antrenor care a reuşit să câştige Liga Campionilor cu blaugrana, în 2015.

De asemenea, cu Enrique pe bancă, Barcelona a mai câştigat un Campionat Mondial al Cluburilor, două titluri de campion al Spaniei, o Supercupă a Europei, trei Cupe ale Spaniei şi o Supercupă a Spaniei.

Rafael Marquez, care se ocupă de echipa de rezerve, rămâne o opţiune de rezervă.

La 27 ianuarie, Xavi a anunţat că va părăsi FC Barcelona la finalul acestui sezon. 

 

Afla mai multe despre: pep guardiolaluis enriquefc barcelona 

viewscnt
Articole similare