Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a numit fotbalistul fără de care naţionala României nu se poate descurca: "E cel mai bun. De departe" | EXCLUSIV

MM Stoica a numit fotbalistul fără de care naţionala României nu se poate descurca: "E cel mai bun. De departe" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, susţine că Dennis Man, fostul jucător al celor de la FCSB cedat la Parma, formaţie care activa la acea vreme în Serie A, este un jucător indispensabil pentru selecţionata lui Edi Iordănescu.

Oficialul celor de la FCSB a numit fotbalistul indispensabil pentru selecţionata lui Edi Iordănescu. Este vorba de golgheterul Parmei din acest sezon, în Serie B, Dennis Man. MM Stoica este de părere că extrema dreaptă a "cruciaţilor" este un jucător fără de care echipa naţională a României nu poate începe, în forma lui actuală.

Dennis Man a decis soarta partidei dintre România şi Irlanda de Nord cu o acţiune individuală prin care s-a stabilit scorul final, 1-1. Man a contribuit decisiv şi la partida cu naţionala Columbiei, i-a oferit pasa decisivă fostului său coleg de la FCSB, Florin Tănase.

MM Stoica: "Nu poate niciodată ca primul 11 al României să fie fără Man"

"Ianis Hagi a intrat bine ieri, a făcut deposedare, a dat gol. Tănase, la fel, a marcat. A intrat bine şi Man. A dat pasă şi a mai făcut două faze excepţionale. Nu poate niciodată ca primul 11 al României să fie fără Man! E cel mai bun fotbalist român la ora actuală, de departe! Dennis Man parcă este din altă categorie. Este prea bun la momentul ăsta", a declarat Mihai Stoica, la emisiunea Sport Report.

Dennis Man este golgheterul Parmei în actuala stagiune şi are parte de cel mai bun sezon al carierei. A înscris de 13 ori şi a furnizat şase pase decisive în 29 de partide jucate pentru liderul din Serie B.

Parma are ca obiectiv revenirea în Serie A, după ce au retrogradat chiar la primul sezon al celor doi români transferaţi de Parma, Valentin Mihăilă şi Dennis Man, sezonul 2020/2021.

Afla mai multe despre: dennis manmm stoicafcsbparmaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare