Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să-l câştigăm”. Gică Hagi sună adunarea la Farul. Duelul cu FCSB, considerat o adevărată finală de ”Rege”: ”Ne cunoaştem foarte bine”

”Trebuie să-l câştigăm”. Gică Hagi sună adunarea la Farul. Duelul cu FCSB, considerat o adevărată finală de ”Rege”: ”Ne cunoaştem foarte bine”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) a prefaţat deja duelul dintre campioana României, Farul Constanţa, şi liderul la zi din Superligă, FCSB.

Gică Hagi a fost prezent la Madrid, pe Metropolitano, la meciul amical dintre România şi Columbia, încheiat cu victoria sud-americanilor scor 3-2.

La o zi distanţă, ”Regele” s-a întors din Spania în România şi, pe lângă subiectul legat de Ianis Hagi, a vorbit şi despre meciul Farului cu FCSB, din etapa a doua a play-off-ului din Superligă.

Gândurile lui Hagi despre Farul - FCSB: ”Altă alternativă nu avem”

Gică Hagi a avut un mesaj categoric: vrea victoria cu orice preţ în duelul cu liderul campionatului. În ultimul meci direct, disputat chiar de ziua ”Regelui” şi încheiat cu o remiză (1-1), a fost scandal mare pe Arena Naţională.

”Ne gândim deja la meciul de duminică (n.r. cu FCSB). Deja de mâine încolo... În ultimele trei zile ei au făcut antrenament, eu am analizat ce era de analizat, iar mâine ne reunim şi avem două zile la dispoziţie să pregătim meciul foarte bine.

Trebuie să-l câştigăm. Altă alternativă nu avem, trebuie să câştigăm meciul ca să rămânem acolo. Ne cunoaştem foarte bine (n.r. Farul şi FCSB). Noi, echipele din prima ligă, ne cunoaştem foarte bine şi atunci nu putem decât să sperăm că vom fi mai în formă decât ei”, a declarat Gică Hagi, la sosirea pe aeroport.

Meciul dintre Farul Constanţa şi FCSB are loc duminică, 31 martie, de la ora 21:00, în etapa a doua din play-off-ul Superligii României.

Afla mai multe despre: farulfcsbgica hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare