Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea a răbufnit în urma sancţiunilor drastice primite de Dinamo: "Vreţi să nenorociţi echipa! Mi se pare foarte mult"

Florin Prunea a răbufnit în urma sancţiunilor drastice primite de Dinamo: "Vreţi să nenorociţi echipa! Mi se pare foarte mult"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti şi UTA Arad au primit sancţiuni drastice din parea Comisiei de Disciplină, în urma episodului petrecut la partida dintre cele două grupări, din ultima etapă a sezonului regulat.

Dinamoviştii, cât şi suporterii arădeni vor avea de suferit în urma incidentelor petrecute la partida disputată pe stadionul Arcul de Triumf, din Capitală. Ambele echipe îşi vor disputa următoarele patru partide de pe teren propriu fără spectatori, o gravă lovitură, mai ales pentru formaţia antrenată de Zeljko Kopic.

"În temeiul art. 82.1 şi 3.e, art. 83.2.f din RD, cu aplicarea art. 42.1, raportat la art. 27 din RD, se sancţionează SC Dinamo 1948 SA cu măsura programării meciurilor fără spectatori pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 100.000 lei.

În temeiul art. 82.2 şi 3.e şi art.83.2.f din RD, cu aplicarea art. 42.1, raportat la art.27 din RD, se sancţionează clubul AFC UTA Arad cu măsura programării meciulor fără spectatori pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 100.000 lei.", anunţă lpf.ro.

Florin Prunea, fostul internaţional şi fost jucător al celor de la Dinamo, cât şi preşedintele al clubului din Ştefan cel Mare a reacţionat la decizia Comisiei de Disciplină de a nu le permite suporterilor celor două cluburi să asiste la partidele echipelor favorite, în acest play-out.

Florin Prunea, apel la FRF şi LPF

"I-aţi dat lui Dinamo patru etape cu porţile închise, vreţi să nenorociţi Dinamo! E o decizie care poate fi supusă apelului. Mi se pare foarte mult, hai să învăţăm să organizăm partidele. 

E ceasul al 12-lea, să încetăm cu aceste lucruri (n.r. violenţă pe stadioane). Până la urmă suporterii o să înţeleagă faptul că nu mai merge aşa. Chiar nu suntem în spate să organizăm un meci pe teren propriu fără evenimente? De urgenţă se impune o întâlnire la federaţie, autorităţi, cluburi şi suporteri. FRF şi LPF împreună să facă o întâlnire şi să pună la punct totul, să înceteze", a declarat Florin Prunea.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestidinamouta aradsanctiuniamendaamenziflorin prunea 

viewscnt
Articole similare