Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a înlocuit pe Radu Drăguşin la pauză, în România - Columbia: "I-a spus şi l-a schimbat"

Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a înlocuit pe Radu Drăguşin la pauză, în România - Columbia: "I-a spus şi l-a schimbat"

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a luat decizia de a-l schimba pe Radu Drăguşin la pauza meciului dintre România şi Columbia.

Selecţionerul României a luat decizia de a îl trece pe banca de rezervă pe cel mai valoros jucător din lotul "tricolorilor" după ce acesta a avut unele probleme la nivel medical. Agentul fundaşului român de la Tottenham Hotspur, Florin Manea, a explicat ce a simţit tânărul fotbalist în vârstă de 22 de ani, spre finalul primului act al meciului de la Madrid.

Florin Manea: "A simţit ceva la picior"

"A şi simţit ceva la picior, de aia a şi ieşit. A simţit o înţepătură la muşchi şi a preferat să spună, să iasă… Dar nu mi s-a părut că a greşit la niciun gol. Probabil şi pe fondul de oboseală, plus ce a simţit acolo...

Ştii cum e, a jucat tot meciul cu Irlanda de Nord, e şi presiunea asta mare care apasă pe el, dar nu mi s-a părut… Da, nu a făcut un meci wow, dar nu cred că el e vinovatul principal…

Ca şi fundaş central ce trebuie să faci? Să te asiguri că omul tău nu dă gol. Nu pot să zic că a greşit la pase, dar da, a fost mai discret. Probabil şi faptul că a simţit acea înţepătură pe muşchi a contat şi nu a vrut să forţeze. De aia i-a şi spus lui Edi la pauză şi l-a schimbat", a declarat Florin Manea, pentru Fanatik.

Radu Drăguşin a fost integralist la partida de la Bucureşti împotriva Irlandei de Nord, încheiată cu scorul de 1-1 şi a fost înlocuit la pauza meciului disputat pe Wanda Metropolitano împotriva Columbiei, de Ionuţ Nedelcearu, cel care a absentat la partida de la Bucureşti.

Afla mai multe despre: radu dragusintottenham hotspuredi iordanescuspursechipa nationalaromaniacolumbia 

viewscnt
Articole similare