Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu l-a lăudat pe Ianis Hagi, dar are un mesaj pentru selecţionerul României: ”Aş fi vrut să-l văd de la început”

Adi Mutu l-a lăudat pe Ianis Hagi, dar are un mesaj pentru selecţionerul României: ”Aş fi vrut să-l văd de la început”

Echipa națională

Comentarii

Adi Mutu (45 de ani) a tras concluzii după amicalul România - Columbia şi a vorbit laudativ la adresa lui Ianis Hagi (25 de ani).

Ce a remarcat Adi Mutu la Ianis Hagi: ”Este un lucru foarte important”

România a pierdut meciul amical contra Columbiei, scor 2-3, unul disputat în Spania, la Madrid, pe Metropolitano, arena celor de la Atletico.

Sud-americanii au condus cu 3-0, dar tricolorii au revenit şi au făcut eşecul mai uşor de suportat. Ianis Hagi şi Florin Tănase au redus pe final diferenţa de scor.

Despre Ianis Hagi a vorbit şi Adi Mutu. Fostul mare atacant al naţionalei României a lăudat impactul pe care l-a avut fiul ”Regelui” după ce a intrat pe teren.

Mijlocaşul celor de la Alaves a fost introdus de Edi Iordănescu în minutul 56 în locul lui Valentin Mihăilă şi a marcat în minutul 84. Şi în amicalul cu Irlanda de Nord (1-1) a intrat în repriza a doua.

"Intrarea lui Ianis a fost bună. Am văzut că şi în meciul cu Irlanda de Nord a intrat cu multă ambiţie, cu un vibe pozitiv. Cei care au intrat de pe bancă au adus ceva în plus, lucru care este foarte important. Pe Ianis aş fi vrut să-l văd de la început.

Una e când joci de la început şi alta când intri de pe bancă. Acum Edi ştie ce calcule şi-a făcut, cum vrea să vadă echipa asta pentru EURO.

Felicitări lui Ianis pentru că are o atitudine pozitivă şi că nu l-a afectat foarte mult că a fost rezervă în ambele meciuri. Am remarcat la el atitudinea pozitivă cu care a intrat, asta înseamnă că dă dovadă de profesionalism, ceea ce este important.

La nivelul jocului n-am cum să-mi dau seama dacă nu-l văd de la început. Sunt curios ce-ar fi făcut, cum ar fi jucat când Columbia era la turaţie maximă", a declarat Mutu, conform Fanatik.

Până în acest moment, Ianis Hagi a îmbrăcat tricoul echipei naţionale a României în 33 de rânduri şi a marcat cinci goluri.

Afla mai multe despre: adi mutuianis hagiromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare