Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E din altă categorie!” Mihai Stoica, vrăjit de prestaţia jucătorului român cu Columbia: ”A avut faze excepţionale” | EXCLUSIV

”E din altă categorie!” Mihai Stoica, vrăjit de prestaţia jucătorului român cu Columbia: ”A avut faze excepţionale” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a pierdut primul meci după 12 partide de invincibilitate, 2-3 contra Columbiei, la Madrid, pe Civitas Metropolitano, la capătul unei partide în care cele două naţionale şi-au împărţit reprizele.

Dennis Man a intrat pe gazon în minutul 77 al partidei de pe Metropolitano şi şi-a pus amprenta imediat asupra jocului.

Acesta a creat panică în defensiva sud-americană şi a creat faza golului marcat de Florin Tănase în prelungiri, după o fază de autor,în care a preluat superb o pasă lungă a lui Burcă.

Dennis Man, jucătorul român al momentului?

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a analizat duelul dintre România şi Columbia şi l-a remarcat pe Dennis Man, despre care a spus că are o clasă peste ceilalţi jucători din naţionala noastră.

”Eu cred că diferenţa fost făcută de viteza de joc. Rar mi-a fost dat să văd o echipă atât de repede. Nu a semănat cu Elveţia, pentru că atunci am refuzat să jucăm. Aici am avut reacţie. Nu poţi să spui ca atunci să se termine meciul şi până la urmă s-a terminat 2-2.

Dennis Man a avut două faze excepţionale, parcă este din altă categorie. Este prea bun la momentul ăsta Sunt meciuri amicale şi eu cred că Belgia nu poate să joace în viteza în care joacă această echipă a Columbiei. Luis Diaz este singurul jucător care joacă la un club foarte mare.

Nu sunt echipe mari şi mai este ceva foarte ciudat. Cum joacă James la naţională... Joacă un altfel de fotbal Columbia, nu un fotbal european. Belgia are jucători care joacă la echipe mult mai importante”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Dennis Man a izbutit să marcheze al şaptea gol sub tricolor în 21 de partide. Cota de piaţă a fostului atacant de la FCSB este estimată de Transfermarkt la 5.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: româniacolumbiamihai stoicadennis man 

viewscnt
Articole similare