Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tricolorul" asaltat de oferte după ce a fost folosit doar 34 de minute de Edi Iordănescu: "În jur de 5 milioane"

"Tricolorul" asaltat de oferte după ce a fost folosit doar 34 de minute de Edi Iordănescu: "În jur de 5 milioane"

Echipa națională

Comentarii

Denis Drăguş este omul momentului la Gaziantep. Fotbalistul împrumutat de Standard Liege în Superlig în acest sezon are parte de un sezon bun în Turcia.

"Tricolorul" folosit de selecţionerul Edi Iordănescu în partida împotriva Columbiei, de la Madrid timp de doar 34 de minute este subiectul mai multor oferte din partea unor echipe importante ale Portugaliei, cât şi echipe din Bundesliga. În acest sezon, atacantul român al celor de la Gaziantep a înscris de 11 ori în 25 de partide, pentru fosta echipă a lui Marius Şumudică.

Florin Manea a dezvăluit de unde provin ofertele primite de atacantul de la Gaziantep şi despre ce suma s-a discutat, în vederea unui transfer într-un nou campionat, în această vară.

Manea i-a numit şi postul pe care ar trebui să joace la echipa naţională, luând în considerare calităţile sale, faţă de cele ale coechipierilor săi, de la echipa naţională.

Florin Manea: "Drăguş e în formă, există interes pentru el"

"Eu l-aş vedea pe Drăguş vârf. A intrat bine aseară, e iute. Dacă stai să te gândeşti avem trei jucători foarte buni de atac. Ai Mihăilă cu viteză extraordinară, Drăguş cu viteză extraordinară, Dennis Man care e categoric într-un vârf de formă. Ai jucători care îi pot angaja, gen Ianis Hagi, Stanciu, jucători care le pot pune în valoare calităţile, deci nu stăm chiar rău.

Drăguş e în formă, a dat goluri, există interes pentru el. Am spus-o aseară într-o emisiune sunt două cluburi din Germania şi trei din Portugalia care se interesează de el. Sunt echipe de mijlocul clasamentului în Germania şi echipe de top din Portugalia.

E un club din Germania care a avansat, dar eu zic că şi în Portugalia se poate. Pentru el, mie mi-ar place Portugalia. E mai pe stilul nostru. N-am fost niciodată în Portugalia, n-am transferat pe nimeni acolo. În Germania am mai transferat", a declarat Florin Manea, la Fanatik.

Întrebat despre cota de piaţă a fotbalistului naţionalei, Manea a răspuns estimativ, în contextul în care Drăguş se află în ultimul său an de contract. "4-5 milioane. În jur de 5 milioane. Cu toate că el fiind în ultimul an de contract s-ar putea preţul să fie puţin mai jos", a mai spus Manea.

Afla mai multe despre: denis dragusflorin maneaechipa nationalagaziantepstandard liege 

viewscnt
Articole similare