Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui MM Stoica după ce Dinamo a fost "alungată" din Bucureşti: "Şi noi am studiat varianta asta" | EXCLUSIV

Prima reacţie a lui MM Stoica după ce Dinamo a fost "alungată" din Bucureşti: "Şi noi am studiat varianta asta" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

MM Stoica a oferit prima reacţie după ce Dinamo a fost sancţionată de Comisia de Disciplină în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad, disputat în cadrul ultimei etape ale sezonului regulat din Superliga.

Dinamoviştii, alături de adversarii din ultima etapă din sezonul regulat, UTA Arad au primit sancţiuni drastice, după incidentele petrecute pe Stadionul Arcul de Triumf, din Capitală, la partida disputată la finele sezonului regulat.

"În temeiul art. 82.1 şi 3.e, art. 83.2.f din RD, cu aplicarea art. 42.1, raportat la art. 27 din RD, se sancţionează SC Dinamo 1948 SA cu măsura programării meciurilor fără spectatori pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 100.000 lei.

În temeiul art. 82.2 şi 3.e şi art.83.2.f din RD, cu aplicarea art. 42.1, raportat la art.27 din RD, se sancţionează clubul AFC UTA Arad cu măsura programării meciulor fără spectatori pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 100.000 lei.", anunţă lpf.ro

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a analizat dilema rivalilor de la Dinamo, iar o variantă reală pentru "câinii roşii" ar fi disputarea meciurilor de pe teren propriu pe stadionul din Târgovişte. Mihai Stoica a mărturisit că varianta Târgovişte a fost una luată în considerare şi de FCSB, la un moment dat, dar a fost abandonată după o analiză amănunţită a opţiunilor de cazare.

Mihai Stoica: "Dinamo, în Ştefan cel Mare, juca cu stadionul gol"

"E mult mai bine să joci într-un alt oraş, decât să joci fără spectatori, mai ales că au venit spectatori în ultima vreme. Dinamo, în Ştefan cel Mare, juca cu stadionul gol. Acum, stadionul este mic, dar arată bine.

Nu este o veste bună pentru Dinamo că vă pleca din Bucureşti. Te duci la hotel, nu mai joci acasă, joci pe teren neutru. Există posibilitatea să pleci dimineaţa şi după să intri cu prânzul, să te odihneşti acolo. Tot în deplasare eşti.

Chiar am studiat Târgovişte, pentru că şi noi puteam ajunge să jucăm acolo, nu este ofertant din punct de vedere al cazării." a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestidinamomm stoicabucurestitargovistearcul de triumfarena nationalafrfsuperliga 

viewscnt
Articole similare