Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Probabil că a semnat cu altcineva!” Gigantul din Superligă îşi pierde omul de naţională, ”uitat” pe banca de rezerve: ”Are o problemă!” | EXCLUSIV

”Probabil că a semnat cu altcineva!” Gigantul din Superligă îşi pierde omul de naţională, ”uitat” pe banca de rezerve: ”Are o problemă!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Aventura lui Cristian Manea (26 de ani) la CFR Cluj pare aproape de final. Fundaşul crescut la Academia Hagi a devenit în ultima vreme o prezenţă tot mai efemeră în ”11-le” lui Adrian Mutu, iar şansele ca acesta să plece din Gruia în vară.

La începutul acestui sezon, Cristi Manea a fost indispensabil pentru CFR-ul lui Andrea Mandorlini, până în luna septembrie.

După meciul cu Kosovo din preliminariile pentru EURO 2024, Manea a fost diagnosticat cu o leziune de gradul doi la nivelul genunchiului drept şi a stat pe tuşă trei luni, Vasile Mogoş fiind cel care a acoperit postul de fundaş dreapta la CFR.

  • Cristi Manea a fost rezervă în meciul naţionalei României contra Columbiei, dar integralist cu Irlanda de Nord.

A semnat deja Cristi Manea cu o echipă din străinătate? 

Dan Udrea, moderatorul emisiunii ”Sport Report” de pe Orange Sport, a susţinut că, din sursele sale, Manea a fost trecut pe ”linie moartă” de Adi Mutu la CFR, nu pentru că îşi doreşte să plece la vară, ci din cauza randamentului său.

Basarab Panduru a fost  părere că  aşa-zisa ”problema” a lui Manea s-ar rezolva imediat, dacă acesta ar lua decizia de a rămâne la CFR şi din sezonul următor. 

Mai mult decât atât, componentul al ”Generaţiei de Aur” a presupus că Manea a semnat deja cu un alt club, acesta fiind motivul pentru care a fost ”uitat” de Adi Mutu pe banca de rezerve în ultima vreme.

Dan Udrea: Din informaţiile mele, Manea nu joacă la CFR, nu pentru că nu şi-a prelungit contractul, ci pentru că nu merită să joace. 

Basarab Panduru: Un jucător care nu îşi prelungeşte contractul are o problemă. El dacă îşi prelungeşte acum contractul pe încă cinci ani, să vezi cum dispare imediat problema. Să vezi ce bun e de mâine, mai bun decât toată lumea.

MM Stoica: Un club de afară, dacă eşti în ultimele şase luni, te cam semnează în perioada asta.

Basarab Panduru: Probabil că a semnat (n.r. cu o echipă din străinătate). Eu aşa mă gândesc.

Cristi Manea a adunat 221 de jocuri în tricoul CFR-ului de-a lungul carierei. Alături de ”feroviari”, fundaşul naţionalei a câştigat cinci titluri şi două Cupe ale României. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 3.200.00 de euro.

Afla mai multe despre: superligăcfrcristi maneaadi mutu 

viewscnt
Articole similare