Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, ce bombă! Dorit de FCSB şi Craiova, fotbalistul a acceptat transferul în Gruia: "A semnat!"

CFR Cluj, ce bombă! Dorit de FCSB şi Craiova, fotbalistul a acceptat transferul în Gruia: "A semnat!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj ar fi reuşit un transfer de top pentru Liga 1 şi Europa. Campioana României le-ar fi luat faţa Craiovei şi FCSB-ului şi ar fi obţinut deja semnătura lui Rachid Bouhenna (29 de ani), căpitanul lui Sepsi Sf. Gheorghe, echipă rivală din play-off-ul Ligii 1. Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, a dezvăluit că există informaţii că fotbalistul său şi-ar fi pus semnătura pe un contract cu cei de la CFR Cluj.

CFR Cluj, ce bombă! Dorit de FCSB şi Craiova, fotbalistul a acceptat transferul în Gruia: "A semnat!"

Rachid Bouhenna e unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1 şi echipele mari, FCSB, Craiova şi CFR Cluj l-au pus pe lista priorităţilor. Lupta pentru semnăutra lui Bouhenna a fost câştigată deja, susţine Leo Grozavu, antrenorul fotbalistului la Sepsi Sf. Gheorghe. Grozavu a dezvăluit că Bouhenna n-a fost în lotul echipei pentru meciul cu CFR Cluj deoarece există informaţii că acesta ar fi semnat deja cu CFR Cluj.

Dacă e adevărat, CFR Cluj a reuşit un transfer foarte bun, care o va ajuta în sezonul viitor de Liga 1, dar şi în preliminariile cupelor europene. "Din acest motiv am hotărât să nu-l iau în lot cu CFR. El putea juca fără probleme. Cred că o mai bună dovadă decât asta nu există. Sunt anumite suspiciuni că Bouhenna a semnat cu CFR Cluj. Aşa că am zis că e mai bine să-l ferim şi pe el de suspiciuni, dar şi pe noi", a spus Leo Grozavu, conform gsp.ro.

Rachid Bouhenna a fost căpitanul lui Sepsi până la momentul în care a anunţat conducerea că nu are de gând să-şi prelungească actuala înţelegere, care expiră în vara lui 2021. În iunie, fotbalistul ar putea semna cu oricine doreşte, dar zvonurile susţin că acesta a ales deja pe CFR Cluj şi va juca în Gruia începând din sezonul viitor.

Fotbalistul francez cu origini algeriene a jucat 28 de meciuri în acest sezon la Sepsi Sf. Gheorghe, timp în care a marcat trei goluri şi a livrat o pasă de gol.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Rachid Bouhenna în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Rachid Bouhenna ar fi semnat deja cu CFR Cluj. Fotbalistul a recunoscut negocierile în ţara natală

Pe finalul lui 2020, Rachid Bouhenna a dat un interviu în presa din ţara natală şi a recunoscut că nu va prelungi contractul cu Sepsi, dar şi că a avut deja contact legate de un posibil transfer cu CFR Cluj şi cu FCSB. În afara celor două, U Craiova l-a dorit şi ea pe fundaşul de 29 de ani. "Am avut deja contracte cu Steaua (n.r. - FCSB) şi CFR Cluj. Interesul nu este unul nou, iar contactele cu cele două părţi nu s-au întrerupt niciodată. Sper ca transferusl să se întâmple la finalul acestui sezon", a spus Rachid Bouhenna, într-un interviu acordat pentru presa din ţara sa natală, Algeria.

Afla mai multe despre: cfr clujtransferrachid bouhennacontractfcsbu craiovagigi becali 

viewscnt
Articole similare